DMI: 25 grader på vej

Foto: Shutterstock.com

Sommeren er heldigvis ikke helt slut endnu, og i weekenden forventes det, at vi får en sommerdag.

Sommeren er blevet meldt aflyst og det er efterhånden længe siden, at vi havde vores sidste sommerdag.

Heldigvis er vejrguderne dog ikke helt mod os, og derfor kan vi se frem til en herlig sommerdag, når juli bliver til august.

Læs også

Forfærdelig ulykke fra morgenstunden: En person hårdt kvæstet

DMI melder nemlig om, at der kommer lidt bedring i vejret i løbet af de kommende dage, og det vil særligt kulminere den 1. august, hvor der er udsigt til fremragende vejr.

Vi starter ud i dag torsdag med en vejrudsigt, der byder på skyet vejr med enkelte byger. Senere på dagen skulle det begynde at klare op, og her skulle det holde tørt. Temperaturen forventes at ligge på mellem 14 og 20 grader.

Vejret i weekenden

I morgen fredag skulle det holde tørt det meste af dagen. Der forventes en del sol, og temperaturen vil ligge omkring de 18 til 23 grader. Derudover forventes der en let til frisk vind fra nordvest og vest.

Lørdag bliver det tørt med nogen eller en del sol. Senere på eftermiddagen vil det dog blive skyet. Temperaturen forventes at ligge mellem 20 og 25 grader, så der vil altså være mulighed for at vi får en sommerdag lørdag.

Søndag vender det skyede vejr tilbage, og der forventes regn og byger. Temperaturen vil ligge mellem 17 og 23 grader, mens der forventes let til frisk vind.

Læs også

Betaler du for meget for din el-regning? Se hvor mange penge, du kan spare her

 

Dagens Gossip