DMI: 30 grader lige om lidt!

Foto: Shutterstock.com

Varmen fortsætter med at stige, og mens vi må "nøjes" med 22 grader i dag, så kan vi allerede i morgen onsdag se frem til intet mindre end 30 grader visse steder i Danmark.

Der er stort set ikke en finger at sætte på vejret i dag, hvor det meste af Danmark vil kunne glæde sig over, at der bliver skyfrit og udsigt til masser af sol.

Der er kun enkelte steder i Jylland, at der i løbet af morgenstunden vil komme tågebanker, derudover bliver det en dag, hvor der ikke kommer nedbør, og hvor solen kigger frem rigtig ofte.

Læs også

Det skulle jo komme: Cyklister rasende på bilist, der overhaler og derefter bremser hårdt op

Det har naturligvis også betydning for temperaturen, og den vil ligge helt oppe mellem 17 til 22 grader. I aften begynder det at trække lidt op til blæst, mens der i løbet af natten vil komme lidt regn og byger fra sydvest. Der kan muligvis være torden med, men ellers vil det primært være klart med op til 15 grader i løbet af natten.

Det bliver en fantastisk uge

Denne uge 23 bliver mere eller mindre fantastisk, når man ser på vejrudsigten. Der er ikke en eneste dag, hvor det forventes, at der kommer under 20 grader, og flere af dagene ligger vi tættere på 30 end på 20.

Det er blandt andet onsdag, hvor der vil være mest tørst i store dele af landet, og temperaturen vil snige sig helt op på 26 grader. Faktisk vil der lokalt i de østlige egne kunne måles temperaturer på hele 30 grader, hvilket gør det til den varmeste dag i dette år indtil videre.

I løbet af natten til torsdag behøver man ikke finde den store dundyne frem, for det forventes at blive helt op til 20 grader.

Torsdag vil der komme lidt byger i løbet af dagen, men temperaturen vil alligevel ligge på mellem 21 til 27 grader, mens det fredag bliver lidt køligere, da temperaturen vil ramme mellem 17 til 21 grader.

Lørdag og søndag kommer til at minde meget om hinanden, da der forventes at komme mellem 16 til 21 grader. De fleste dage i løbet af ugen vil primært byde på solskin, men der kommer også noget nedbør.

Torden kan nok heller ikke undgås, da det er i prognosen flere af dagene i løbet af denne uge.

Læs også

Syv børn efterladt i gloende varm bil: Blev reddet af 4-årig

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip