DMI advarer fra morgenstunden

Foto: Shutterstock.com

DMI er ude med en advarsel fra morgenstunden, særligt til de personer, der skal ud i trafikken i løbet af formiddagen. Der bliver nemlig rigtig glat.

Selvom temperaturen ligger på den gode side af nul grader, så skal man alligevel passe på, når man forlader hjemmet fra morgenstunden.

DMI advarer nemlig mod, at der kan være rigtig glat på vejene i dag. Det er rim- og isglatte veje i store dele af landet i dag, og de forventes først at være tøet op omkring middagstid.

Læs også

Mor går viralt med sit fødselsbillede: Hvorfor ligger han der?

Så skal du ud i trafikken i løbet af formiddagen, så gør dig selv og dine medborgere den tjeneste, at du holder dig ekstra opmærksom på vejene.

Tordenbyger på vej

Tager vi et kig på vejret i resten af denne uge, så vil vi kunne se, at der i dag vil være byger på vej ind over landet, som både bærer på hagel og måske torden.

Det vil derfor ikke være helt overraskende, hvis det pludselig begynder at tordne  i store dele af Danmark i løbet af dagen.

Derudover vil der også være plads til lidt sol, og der forventes at komme mellem 4 og 7 graders varme.

Torsdag får vi mest skyet vejr med en del regn. Temperaturen vil ligge på mellem 5 og 8 grader, og der vil komme let til frisk vind.

Fredag får vi sol først på dagen, men derefter vil det blive skyet og der vil komme regn. Temperaturen vil ligge på mellem 6 og 9 grader, så det kan blive en ganske lun dag.

Lørdag kommer der enkelte byger og en overgang med lidt sol. Temperaturen omkring de 8 grader.

Søndag vil der først på dagen være lidt sol, men senere bliver det skyet og der vil komme regn. Temperaturen forventes at ligge på 5 grader.

Læs også

Tæt på at miste en finger: Kvinde advarer folk der bider negle

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip