DMI advarer mod voldsomt vejr i hele landet

Foto: Shutterstock.com

DMI har udsendt en kategori 1-varsel, der rammer hele landet. Du bør derfor være ganske opmærksom, når du forlader dit hjem fra morgenstunden.

Hvis du her til morgen skal udenfor, så er det med at være ganske forsigtig. DMI har nemlig udsendt en kategori 1-varsel, hvilket kendetegnes som voldsomt vejr.

Årsagen til varslingen skyldes, at der i løbet af natten er blevet dannet en voldsomt tæt tåge, og den har bredt sig ud over hele landet. Det er kun i Nordjylland, at tågen er mildere end resten af landet.

Læs også

Flere corona-tiltag: Her bliver der stop for alkohol

Ifølge DMI forventes sigtbarheden at være under 100 meter i forbindelse med tågen ,og derfor skal man passe rigtig godt på.

Sigtbarheden vil være under 100 meter

En sigtbarhed på under 100 meter ville blandt andet betyde, at to målmænd i hvert sit mål på en fodboldbane, ikke ville kunne se hinanden.

Tågen er blevet dannet i løbet af natten, men det vides ikke præcist, hvornår den forsvinder igen. DMI melder, at det formentlig bliver i løbet af morgenen/formiddagen, så indtil da er det med at passe på. 

Den tætte tåge kan give problemer i trafikken, og det handler derfor om at følge forholdene og holde et ekstra godt øje med dine medtrafikanter.

Læs også

Byråd vil have fjernet bænk: Den kan forbindes med racisme

 

 

 

Dagens Gossip