DMI: Danmark er delt helt op: Her vil der være godt- og dårligt vejr

Foto: Shutterstock.com

Danmark er i den grad delt op i øjeblikket. I den ene del af landet er der godt vejr, mens der i den anden del af landet er rigtig gråt og vådt vejr.

Der er ikke noget at sige til, hvis man er en smule forvirret over vejret i Danmark i øjeblikket.  For nyligt blev de fleste danskere nemlig lovet fantastisk vejr, men vejrguderne har desværre ville det anderledes, og derfor er det kun knap halvdelen af landet, der får godt vejr.

Danmark er således delt over i to, hvor den ene halvdel får køligt, gråt og regnfuldt vejr, mens den anden halvdel får masser af sol og dejlige varmegrader.

Læs også

Ny prognose fra DMI: Sådan bliver sommeren 2019

I skrivende stund vælter det ned med nedbør i Vestjylland, mens den midterste og østlige del af Jylland indtil videre nøjes med overskyet. Hopper man til gengæld et smut over til Sjælland, så er det som at træde ind i en helt anden verden.

Her der er nemlig masser af sol. I skrivende stund gemmer solen sig lidt bag ved skyerne, men senere på dagen skulle det være fuldstændig skyfrit. Temperaturen er også væsentligt højere, hvor der i skrivende stund er 22 grader i København, mens der blot er 13 grader i Billund, som i skrivende stund er det køligste sted i Danmark.

Det fortsætter ikke sådan

Mens de på Sjælland nyder godt af vejropdelingen, så fortsætter det dog ikke sådan de næste par dage. Allerede fra i morgen begynder vejret at udligne sig i hele landet, og det bliver ganske okay.

Temperaturen vil ligge mellem 18 til 23 grader, men der vil være den del skyer rundt omkring i landet, og en del byger. Flere steder i landet vil der komme en del sol, så der vil være mulighed for at hygge sig udenfor, hvis man altså bor i de områder, hvor solen kigge frem.

I weekenden skulle vejret blive lidt bedre. Her er der sandsynlighed for, at vi kan få en rigtig sommerdag, da DMI melder, at der kan blive mellem 20 til 25 grader. Der vil være en del sol, men også mulighed for lokale byger.

Sådan ser det også ud om søndagen, hvor temperaturen rammer de 18 til 23 grader. Så alt i alt peger det på, at vejret bliver meget ‘la la’. Temperaturen vil være ganske udmærket og i momenter vil det være lige før, at det både er rigtig grill og strandvejr, men på andre tidspunkter egner vejret sig bedre til, at man sidder indenfor og spiller kort.

Læs også

40-årig singlemor betalte for at få vanvittigt efternavn: “Skal jeg giftes, skal manden tage mit navn”

 

 

Dagens Gossip