DMI: Det begynder at blive koldt

Foto: Shutterstock.com

Vejret i øjeblikket er næsten til at blive helt trist af. Der er mange grå skyer, og det regner en hel del. Desværre fortsætter dette, og nu falder temperaturen.

Vi er gået ind i den sidste sommermåned i dette år, men det føles desværre ikke som sommervejr. Det regner, der blæser og der er grå skyer i lang tid om dagen.

Temperaturen er heller ikke hvad den har været tidligere, og der er ikke meget, der tyder på, at vi får den op i den rigtig sjove ende igen.

Det går hvert fald den modsatte vej med temperaturen. Det gør det også i dag, hvor den højeste temperatur vil blive målt til omkring 18 grader. Flere steder i landet vil temperaturen dog være lavere, og der vil måles ned til omkring de 15 grader.

Læs også

Datter forærede far populær test: Fandt ud af, at hun ikke var hans datter

Dagen i dag vil starte ud med lidt eller nogen sol, men derfra vil det begynde at blive dårligere. Der vil komme spredte byger rundt omkring i landet, og disse kan også indeholde hagl og torden. Der er mulighed for, at der vil komme en lille frisk vind, og så forventes det også, at det vil komme til at regne i nat, hvor der kan være temperaturer helt ned til 10 grader.

Varmen er ikke helt væk

Selvom temperaturen tager et stort dyk i dag, så er varmen ikke helt væk. I morgen stiger den en lille smule igen, hvor der kan blive op til 21 grader, og lørdag er der mulighed for at vi får 22 grader.

Til gengæld fortsætter det dårlige vejr. Først på dagen vil der være tørt vejr i morgen, men senere på dagen begynder det at regne en del. Der vil igen komme lidt vind, og enkelte byger om aftenen.

Fredag, lørdag og søndag kommer til at minde meget om hinanden. Der vil komme byger flere steder i landet på spredte tidspunkter af dagen, og temperaturen vil ligge omkring de 20-22 grader disse dage.

Der er desværre ikke udsigt til, at vejret skulle blive meget bedre i den kommende uge. DMI skriver, at vejret tirsdag og onsdag vil blive ustadigt og med lavere temperaturer.

Læs også

Politiet om det fundne lig: Vi er sikre på, at det er Nora

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip