DMI gemmer på overraskelse i weekendprognosen

Skrevet af Emil Martesen

5 uger siden

|

12/04/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
DMI gemmer på en overraskelse i weekendprognosen.

Dagens topnyheder

Kalenderen siger fredag, og som ugen er skredet frem, er vejret blevet dårligere og dårligere.

Men nu er der alligevel en grund til at ånde lettet op.

For som ugen lakker mod enden og weekenden står for døren, så banker solen også på.

I første omgang skal fredagens vejr dog overstås, og det bliver en kedelig omgang. Det næste døgns tid bliver det nemlig gråt, og da et regnområde i dag passerer os fra vest, bliver det også en overgang vådt. Ydermere vil dis og lokal tåge bidrage til det grå indtryk. Til gengæld er det mildt med op til 13 grader i dag og ned omkring 9 grader i nat. 

Det skriver DMI.

Men det stopper ikke her.

Når ugen synger på sidste vers og danskerne tager hul på weekenden, så tager temperaturerne et nøk nedad, hvorefter vi ikke kommer meget over 10 grader om dagen, og nattefrosten vil igen dukke op på udsatte steder. 

Men der er en god grund til at trække lidt ekstra på smilebåndet, da det lørdag bliver skyet og mest tørt, men i perioder kan der komme lidt eller nogen sol. Om aftenen og natten skyet med regn og byger vestfra, men i løbet af natten klarer det op vestfra.

Og søndagens vejr ligner en tro kopi af lørdagens vejr, hvor det igen bliver præget af lidt eller nogen sol og enkelte byger, mens det i løbet af eftermiddagen bliver mest tørt og nogen eller en del sol.