DMI har udsendt en varsel: Her bliver det rigtig vådt

Foto: Shutterstock.com

Selvom temperaturen stiger en anelse i forhold til i går, så bliver det ikke en dag med godt vejr. DMI har igen udsendt en varsel, da det kommer til at stå på kraftig regn og torden.

Hvis du har planer om at skulle opholde dig meget udenfor i dag, så bør du huske regnfrakken og en god paraply. Det kommer nemlig til at stå ned i stænger i løbet af dagen, især hvis man bor i den vestlige del af landet.

DMI har nemlig udsendt en varsel, da de allerede nu kan se, at der kommer rigtig store mængder regn, og tordenvejr. Størstedelen af det ser ud til at ramme vestkysten, der er udsat langs hele kysten, mens midtjyderne og enkelte fynboer desværre ikke kan se sig forbigået.

Mellem klokken 07:00 og 20:00 finder varslen sted i dag, og her forventes det, at der kommer kraftig regn med helt op til 25 og 35 millimeter regn. Foruden regnen forventer DMI også, at der vil komme torden.

Læs også

CIA med besynderlig udmelding: I Danmark gør man sådan her

Derfor skal man være ekstra opmærksom ude i trafikken, og hvis man bor i lavtliggende områder. Har man en kælder, så husk at luk vinduerne, så man undgå oversvømmelse.

Det kan pludselig blive 28 grader

Indtil videre har august ikke rimet på sommer, og det har været et ganske frygteligt sommervejr. Det har øset ned i stor stil, og mange af dagene har himlen været præget af grå skyer.

Der er dog en lille sandsynlighed for, at dette stadig kan nå at ændre sig, da der i uge 35 ser ud til at komme være højtryksryg ind over Danmark, og det hiver temperaturen op igen.

I går var temperaturen blot nede på 18 grader, men DMI mener, at vi får mindst en sommerdag mere med 25 grader, når vi bliver ramt af højtrykket. Ydermere er de overbeviste om, at temperaturen måske kan snige sig helt op på 28 grader.

Om det kommer til at ske, vil tiden dog vise. Indtil videre handler det blot om, at få overstået denne varsel fra DMI. Så pas på jer selv.

Læs også

Så er det afsløret: Her er dommerne til næste sæson af X Factor

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip