DMI: Hele 10 grader på vej

Foto: Shutterstock.com

Der var i slutningen af denne uge lovet sne, men det udebliver igen. I stedet får vi helt op til 10 grader og en del solskin.

Det har været isende koldt i løbet af natten, hvor der var helt ned til -4 grader flere steder i landet. Her til morgen er der stadigvæk flere steder i landet, hvor temperaturen ikke har rundet de nul grader endnu, men det kommer heldigvis til at ske i løbet af dagen.

I dag onsdag skulle det nemlig blive tørt med en del sol, og det forventes, at temperaturen kommer til at ligge mellem 4 og 7 grader. Der kan komme lidt regn i løbet af eftermiddagen, men ellers bliver det en ganske udmærket dag.

Læs også

Populær TikTok-udfordring kan slå dig ihjel: Det her må du ALDRIG gøre

Skal man ud i trafikken fra morgenstunden, så bør man passe på, da der kan være meget rimglatte veje flere steder i landet.

Vejrudsigten for resten af ugen

Tager vi et kig på vejrudsigten for i morgen, så kommer det til at blive en ganske lun dag, hvor der igen vil være mest tørt vejr. 

Det kan dog gå hen og blive en ret skyet dag, men i den nordlige del af landet er der gode chancer for en del sol.

Temperaturen kommer til at ligge på mellem 6 og 9 grader, mens der desværre igen kommer temperaturer under frysepunktet i løbet af natten.

Fredag bliver også mest tørt og skyet. Temperaturen vil ligge på mellem 5 og 8 grader. Om natten skulle det klare op, og temperaturen vil ligge på omkring de 0 til 4 grader. Lidt svag til jævn vind fra syd.

Lørdag starter dagen ud med at være solrig og tør, men senere på dagen kan der komme lidt regn. Om aftenen og natten skulle det komme til at regne en del. Temperaturen vil ligge på mellem 5 og 8 grader, mens den vil ligge på 3 til 6 grader om natten.

Ugens sidste dag søndag vil starte skyet ud med regn, men senere skulle det klare op. Der vil søndag blive helt op til 10 grader, så der er mulighed for, at det bliver en ganske lun dag.

Om natten skal man dog ikke bevæge sig ud, da der kommer vindstød af stormstyrke.

Læs også

Mor rasende på børnehaven: Hvad har i gjort ved min søn?

 

 

Dagens Gossip