DMI: Her bliver det op til 28 grader!

Foto: Shutterstock.com

Det har været en helt speciel omgang vejr, vi er blevet serveret af vejrguderne i de seneste par uger. Det ændre sig ikke det næste stykke tid, hvor vi får en blanding af varme, regn og torden.

Efter en meget blandet uge hvor det både har stået på varmt vejr, men også vigtig vådt, er det tid til en dag, hvor man ikke skal bekymre sig om nedbør. Sådan en dag bliver det blandt andet i dag, hvor temperaturen forventes at blive omkring 23 grader.

Der vil være svag til jævn vind fra syd til sydøst, men det skulle holde tørt det mest af dagen, hvor der tilmed vil være en del sol. I det nordjyske kan der muligvis komme enkelte byger, men de lader sig vente på sig indtil i eftermiddag. I Nordjylland vil enkelte tordenbyger også kunne være på spil i løbet af eftermiddagen og aftenen.

Læs også

Sove med tv’et tændt kan gøre dig overvægtig

I morgen tirsdag ser det dog ud til at kunne blive en rigtig flot dag. Der er risiko for både regn- og tordenbyger, som efterhånden er standard for tiden, men ser vi bort fra dette, så vil temperaturen være på mellem 20 til 25 grader i landet. I de sydlige og østlige dele af landet, vil temperaturen faktisk kunne snige sig helt op på 27 grader, og om natten vil det også være varmt, da der bliver mellem 12 til 17 grader.

Rigtig varmt før det bliver køligt igen

Mens tirsdag visse steder i landet kan gå hen og blive rigtig god, så ser onsdagen ud til at blive endnu bedre, og der er mulighed for, at den kan blive endnu varmere.

I skrivende stund vurderes det, at der vil blive mellem 20 til 25 grader, men stedvis kan der altså komme helt op til 28 grader. Der vil være svag til jævn vind fra sydøst, og i løbet af dagen, vil der være nogen eller en del sol.

Der er dog et stort men, for der forventes igen regnvejr og tordenbyger. Disse vil komme i Nord-vestjylland.

Onsdag bliver dog dagen, hvor vejret temperaturen peaker, og derfor begynder det udelukkende at gå den anden vej. Torsdag lyder temperaturen på mellem 18 til 23 grader, mens den fredag falder til mellem 15 og 20 grader.

Samme temperaturer forventes der også lørdag, og alle dage er der udsigt til, at der kan komme en lille smule nedbør.

Læs også

Lugter der ikke brændt? - Fire uselviske teenagere løb ind i brændende bygning for at redde 90-årig dame

 

 

Dagens Gossip