DMI: Hvad! Nu sner det altså

Det lå lidt i kortene med det kolde vejr, at det godt kunne begynde at sne. Nu er det sket, og der forventes sne flere gange i løbet af dagen og natten.

Det har været noget af et vejrskifte, som danskerne har oplevet i løbet af den seneste uges tid. For blot fire dage siden rundede vi 18 grader de fleste steder i landet, og de fleste havde fundet shorts, t-shirts og kjoler frem.

Folk bliver dog kaldt bimlende sindssyge, hvis de er iført det samme tøj i dag, hvor det er isende koldt, og hvor folk bliver mødt af sne, når de træder ud ad døren.

Det er altså ikke en stavefejl, men i store dele af landet, er der faldet sne i løbet af morgenstunden, og det forventes at fortsætte til langt ud på dagen. Vejret i dag bliver generelt ikke noget, der er værd at skrive hjem om.

Læs også

Datter begyndte at sugardate, så mor kunne få plastikoperationer

Den blå himmel vi har haft det meste af tiden i løbet af de seneste par uger, er blevet erstattet af grå kedelige skyer, og i løbet af dagen vil danskerne kunne oplevere flere lokale byger, der både kan indeholde slud, sne og hagl.

De højeste temperaturer vi får i dag, vil nærme sig 5 grader, og de steder hvor der blæser, vil det føles som minusgrader. I aften inden folk går i seng, skal de også huske at tænde for varmen, for der kan blive helt ned til 5 graders frost. Der forventes også at komme mere sne i løbet af natten.

Der går lang tid før det gode vejr kommer

Vejret er generelt svært at gøre sig klog på, og selv meteorologerne hos DMI, kan have svært ved at forudsige det langt ud i fremtiden. De havde nemlig regnet med, at der ville komme 20 grader omkring uge 16 eller 17, men det kan vi godt skyde en hvid pil efter.

I næste uge forventes temperaturen at ligge på mellem 10 til 15 grader, mens det i uge 17 forventes at blive en smule køligere. Der vil den ligge på mellem 8 til 14 grader.

Vi skal helt hen til uge 18 og begyndelsen af maj, før vi får en temperatur, der vil nærme sig de 20 grader. Ifølge DMIs månedsprognose, så forudsiger de en varm uge 18, der gennemsnitsmæssigt vil ligge 1 grad varmere end den plejer. Det vil også være her, at vi for første gang kan snige os op på de 20 grader.

Læs også

Ung pige død - Tabte sin telefon i badekarret

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip