DMI: Kraftigt blæsevejr på vej

Foto: Shutterstock.com

Der er fortsat ikke meget sommer over det danske vejr, og det bliver ikke bedre i dag, hvor en kraftig blæst vil ramme landet.

Vejret er fortsat ganske mildt, og det er heller ikke fordi, at det blæser en hel pelikan i øjeblikket. Det vil dog ikke gå særligt længe, før vinden begynder at tage til, og så vil Danmark blive ramt af en kraftig blæste.

På Twitter skriver DMI, at det bliver en blæsevejrsdag. Vinden bliver jævn til hård fra sydvest og vest, mens der ved kysterne kan komme kuling.

Læs også

Efter sørgelig nyhed: Mette Frederiksen reagerer

Temperaturen forventes at ligge mellem 14 og 19 grader, og i store dele af landet kommer der skyer med regn eller byger. Ind i mellem vil der også komme lidt sol.

Bedre vejr i weekenden

Når weekenden nærmer sig, vil vejret igen begynde at blive godt. Fredag melder der tørt med nogen eller en del sol, og dagtemperaturen forventes at ligge på mellem 18 og 23 grader.

Lørdag bliver det igen tørt med nogen eller en del sol, dog vil der hen mod aftenen blive skyet og med lidt regn. Temperaturen forventes at ligge på mellem 20 og 25 grader, så det vil være muligt med en sommerdag.

Søndag begynder det at gå lidt ned af igen. Skyerne vælter ind over landet og der kommer lidt regn. Der vil dog komme lidt opklaring hen mod eftermiddagen, som kan give lidt sol. Temperaturen forventes at ligge på mellem 17 og 22 grader.

Læs også

Breaking: Nyt i Madeleine McCann-sagen

 

 

Dagens Gossip