Breaking: Nyt i Madeleine McCann-sagen

Pressefoto

Der er kommet nyt i sagen om den forsvunde Madeleine McCann.

Op indtil midten af 2020 var der næppe mange mennesker, der havde tænkt meget over Madeleine McCann-sagen fra 2007. På et splitsekund blev det dog et emne, som igen var på alles læber.

Tysk politi mente nemlig, at de havde fundet frem til manden, der stod bag kidnapningen og det formodede mord på den lille britiske pige.

Læs også

Efter sørgelig nyhed: Mette Frederiksen reagerer

I løbet af den seneste måned har der så været stille igen, men nu melder det tyske medie Hannoverische Allgemeine ud, at de tyske myndigheder tirsdag formiddag graver i en kolonihave, og det skulle have forbindelse med Maddie-sagen.

Den tyske avis skriver, at der bliver gravet i en kolonihave uden for den tyske by Hannover, og denne information er blevet bekræftet af statsadvokaten i delstaten Niedersachsen.

Efterforskerne der er til stede i kolonihaven, ønsker dog ikke at udtale sig om, hvad de specifikt leder efter, og hvilken forbindelse deres gravearbejde har til Maddie-sagen.

Tysk politi mener hun er død

Madeleine McCann forsvandt da hun var blot tre år gammel fra en ferielejlighed i den portugisiske by Praia da Luz den 3. maj 2007.

Det skete om aftenen, mens hendes forældre sad på et restaurant på resortet og spiste.

Sagen var stor i alle medier tilbage i 2007 og flere år frem, men det lod aldrig til, at der var nogle konkrete spor på, hvor Madeleine befandt sig.

I juni meddelte tysk politi så, at den formodede gerningsmand sad i et tysk fængsel for en anden sag, og at de mistænkte ham for at have slået Maddie ihjel.

Der er tale om tyskeren Christian Bruecker.

Læs også

Cykeltyv efterlod genial besked til 'offer'

 

 

 

Dagens Gossip