DMI: Lun weekend inden sneen kommer

Foto: Shutterstock.com

Weekenden er ved at være over os, men vi skal lige have overstået de næste to dage. I weekenden bliver det lidt varmere, inden kulden og sneen virkelig tager til.

Vi nærmer os med hastige skridt weekenden, og dermed er vi også tættere på næste uge, som skulle gå hen og blive rigtig koldt.

Foruden et voldsomt dyk i temperaturen, så forventes det også, at der vil komme sne i den kommende uge, hvor særligt de nordlige dele af landet vil blive ramt.

Læs også

Hvis du ser sådan et mærke på dit barn, skal I hurtigst muligt på skadestuen

DMI har advaret mod, at der flere dage i den kommende uge kan falde sne i både Nordjylland og på Nordsjælland, mens den sydlige del af Danmark burde gå fri i denne omgang.

Men indtil vi rammer næste uge, har vi lige en uge der skal overstås, og vejrudsigten for denne kan du se lige her.

Vejrudsigten for resten af ugen

I dag torsdag får vi ikke en prangende dag. Det starter ud skyet og med lokale byger, mens der også kan være rimtåge lokale steder. Temperaturen ligger på mellem 5 og 8 grader, og der vil være svag til jævn vind fra øst og sydøst.

I nat forventes der at være mellem 3 og 8 graders varme.

Fredag stiger temperaturen en lille smule. Faktisk kommer vi helt op i de tocifrede, da vi har mulighed for at få op til 10 grader i løbet af dagen.

Det forventes, at der kommer regn først på dagen, men derefter skulle det blive tørt og med mulighed for lidt eller nogen sol.

I løbet af natten falder temperaturen en del, da vi får mellem 0 og 5 grader.

Lørdag starter dagen ud med skyet og tåget vejr, men ellers bliver det en tør dag med lidt sol. Temperaturen forventes at ligge på mellem 5 og 9 grader.

I løbet af aftenen og natten vil det klare op, og holde sig tørt. Temperaturen forventes at ligge på mellem 0 til 5 grader i løbet af natten.

Søndag ligger gennemsnitstemperaturen på syv grader . Der forventes at komme lidt sol, men også lokale byger. Om natten bliver det dog rigtig koldt, da der forventes helt ned til tre graders frost.

Læs også

Rikke bestilte en kage til kollegaerne - da de åbnede æsken blev de dybt forbløffede

 

 

Dagens Gossip