DMI med ny sommerprognose: Sådan bliver sommeren i år

Foto: Shutterstock.com

DMI kommer med deres prognose på den danske sommer.

Selvom vi er midtvejs i det danske forår, og det bestemt ikke føles sådan med frostgrader i løbet af natten, så begynder sommeren at nærme sig med hastige skridt.

Læs også

Kort efter fødslen lyder beskeden fra lægen: “Det gør mig ondt, men…”

Det store spørgsmål bliver så, hvilken slags sommer vi kommer til at få i år, når vejret nu har været så koldt og ustadigt siden årsskiftet.

Skal man tro DMI, så bliver det en sommer, der bliver køligere end normalt. Sådan lyder prognosen hvert fald for juni og for den første halvleg af juli.

Sådan bliver sommeren

DMI kører som overskrift til deres sæsonprognose: “Sommeren begynder noget kølig og ustadig, men i løbet af juli kan der komme mere stabilt og varmere vejr.”

Netop nu lyder prognosen, at der i juni vil være koldere og mere nedbør end der plejer at være, mens vi i juli kommer til at mærke en første halvdel af måneden, der kan blive køligere end normalen, mens den halvdel af måneden bliver varmere.

I den kommende måned havde DMI forleden en melding ude, at der kunne blive helt op til 25 grader, og dermed årets første sommerdag i maj. Desværre så er den prognose ændret, og dermed ser det ikke længere ud til, at årets første sommerdag skal falde i maj.

Læs også

Kvinde død efter mand landede på hende i selvmordsforsøg

 

 

Dagens Gossip