DMI med trist nyhed: Længe før det bliver sommervejr igen

Foto: Shutterstock.com

Det bliver desværre alt andet end sommervejr det næste stykke tid. Faktisk skal vi vente længe på, at vi igen kan nyde den danske sommer.

Rigtig mange danskere er begyndt på deres sommerferie, som de formentlig har tænkt sig at holde i Danmark. Desværre for dem, så vil den første tid blive præget af dårligt og kedeligt vejr.

I modsætning til det vejr vi har haft i løbet af de seneste par uger, så går vi nu gennem en periode, hvor der vil være køligere, flere skyer og en hel del regn.

Læs også

Særlig advarsel til bilister: Pas på solcreme

Desværre ser det ikke ud til at ophøre lige med det samme, og derfor skal vi vente længe på, at vi igen får det dejlige sommervejr.

Tager vi et kig på DMIs prognoser, så er det kun de kommende par dage, hvor temperaturen vil snige sig over 20 grader enkelte steder i landet. Det bliver dog i følgeskab med skyer og en hel del regn.

Koldt i næste uge

Når vi tager hul på mandagen, så vil temperaturen falde yderligere. Det forventes ikke, at temperaturen kommer over 20 grader i løbet af den kommende uge, hvor temperaturen mandag, tirsdag og onsdag vil ligge på omkring 15 til 18 grader.

Torsdag og fredag forventer DMI uændrede temperaturer og ustabilt vejr.

Det lader derfor til, at vi skal vente på uge 29, som først begynder den 13. juli, før vi atter begynder at få noget sol og høje temperaturer.

De kommende ni dage bliver altså ikke til hverken strand, grillhygge eller ophold i naturen, medmindre man er godt påklædt.

Læs også

24-årig kvinde i forfærdelig nøgenulykke

 

 

 

Dagens Gossip