DMI: Nu bliver det helt ned til -4 grader

Foto: Shutterstock.com

Der var masser af is på bilruderne i morges, da danskerne skulle på arbejde. Det kommer der desværre fortsat til at være, da temperaturen falder yderligere.

Sneskraberen måtte frem i morges, de mange danskere skulle af sted på arbejde i deres bil. Temperaturen var nemlig forbi frysepunktet i nat, og det kommer den desværre også til igen, når tirsdag bliver til onsdag.

Mens der var varslet omkring minus tre grader flere steder i landet i løbet af natten til tirsdag, så bliver det endnu køligere natten til onsdag, hvor DMI melder, at der bliver helt ned til fire minusgrader.

Læs også

Hvis du ser dette mørke mærke på din negl, skal du straks gå til lægen

Det bliver rigtig koldt, og det er desværre en tendens vi må til at vænne os til. Dagene hvor temperaturen lå på over 15 grader er forbi, og vi skal efterhånden være heldige, hvis vi får dage med mere end 10 plusgrader.

På den positive side er det til gengæld, at solen er kommet tilbage, så der er flere dage med høj sol og skyfri himmel.

Vejrudsigten for resten af ugen

Onsdag vil der være tørt med sol de fleste steder. Temperaturen ligger på mellem 7 og 10 grader, og der vil være lidt svag til jævn vind. Natten til torsdag vil temperaturen ligge på mellem 1 og 6 grader.

Torsdag er igen være tørt i det meste af landet, selvom der kan blive ret overskyet. Temperaturen lyder på mellem 7 til 10 grader i løbet af dagen, mens den falder til frysepunktet i løbet af natten.

Fredag tørt og skyet, og temperaturer helt nede på mellem 5 og 8 grader. Der vil være lidt frisk vind i løbet af dagen, mens der kan komme regn senere på dagen. Natten til lørdag vil temperaturen lyde på mellem 3 og 7 grader.

Lørdag stiger temperaturen heldigvis en smule, da vi får mellem 10 og 13 grader. Der vil være lidt frisk vind fra syd. Nattetemperaturen vil også være ganske lun, da der bliver mellem 6 og 10 grader.

Søndag får vi blot omkring 10 grader. Det bliver en skyet dag, hvor der forventes at komme en del regn. Temperaturen i løbet af natten vil ligge på mellem 5 og 10 grader..

I den kommende uge forventer DMI, at det vil blive endnu køligere.

Læs også

Fakede sin død for at slippe for kæresten: To år senere stødte hun på ham

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip