DMI: Nu bliver det rigtig koldt - Helt ned til -5 grader

Foto: Shutterstock.com

Denne uge bliver desværre ikke en fryd. Det kommer til at regne hver eneste dag, og så krydres det lige med en omgang kulde, der særligt kommer sidst på ugen.

Vi har nu taget hul på en ny uge, og når denne uge slutter, vil vi være trådt ind i december. Der er dog ikke meget over vejret, der tyder på, at vi snart træder ind i vinteren, for temperaturen er højere end den plejer, og vejret er ligeledes mildere end det plejer.

Mens der ikke forventes minusgrader og masser af sne, så forventes der til gengæld endnu mere regn. Indtil videre har der allerede været så meget, at Danmark har haft det vådeste efterår nogensinde, og 2019 er godt på vej til at blive det vådeste år nogensinde.

Læs også

Dårlig nyhed for mindst en million danskere: Mister penge fra 1. januar

Det bliver blandt andet hjulpet på vej i denne uge, hvor der stort set loves regn alle ugens dage.

I dag mandag den 25. november bliver det skyet, og overraskende nok den eneste dag, hvor det bliver mest tørt. Dog vil der fortsat komme lidt regn i den nordvestlige del af landet. Temperaturen vil ligge på 4 til 7 grader.

Vejrudsigten resten af ugen

Allerede i morgen kommer der dog regn igen. Det bliver fortsat skyet, og der vil til tider komme regn. Om aftenen og natten vil det dog holde op. Temperaturen ligger på 5 til 8 grader i løbet af dagen, hvor der også vil være lidt svag til jævn vind.

Onsdag bliver en skyet dag med udbredt regn fra sydvest. Der bliver let til frisk vind i de sydøstlige egne, og om natten forventes det at blive skyet med endnu mere regn. Temperaturen forventes at ligge på 6 til 9 grader.

Torsdag stiger temperaturen en smule, da vi får mellem 7 til 10 grader. Dagen bliver dog fortsat overskyet, og der vil komme regn eller byger i løbet af dagen. Lidt vind skal vi heller ikke snydes for, men det bliver primært i Jylland.

I løbet af natten bliver det koldt, og der kan komme helt ned til minusgrader visse steder i Jylland.

Fredag vil der ikke overraskende være skyet, og der kommer også en del byger. Særligt på de østlige egne. I løbet af dagen vil det klare lidt op, og der er mulighed for en smule sol. Temperaturen bliver meget lav, da den ligger på mellem 2 og 5 grader.

I løbet af natten kan det blive meget koldt visse steder. Helt ned til - 4 grader.

Tager vi et kig på weekenden så forventes det at blive rigtig koldt. Lørdag bliver det heldigvis tørt det meste af dagen, men vi skal ikke snydes for et par byger. I løbet af natten er der sandsynlighed for helt ned til - 5 grader.

Søndag forventes det, at der kommer endnu lavere temperaturer, så det er med at finde de store dyner frem.

Læs også

Banebrydende vidundermiddel: Nu skal du aldrig skrabe frost eller benytte vinduesvisker igen

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip