DMI: Nu er der en NY snemelding

Foto: Shutterstock.com

Det skulle altså være i nat, at Kong Vinter pludselig tager hul på snevejret. I første omgang var det forventet, at det skulle vare mange dage i træk, men det bliver det ikke til.

Det er næsten som at slå med en terning, så tilfældigt som vejret er for tiden. Vi skal ikke mange uger tilbage, før DMI udtalte, at der højst sandsynligt ikke ville falde sne her til vinter, og i går forlød det sig i stedet, at der kunne falde sne hele fem dage i streg.

Når vi i dag kigger på DMIs 7-døgnsprognose, så har det dog ændret sig markant, og nu ser det alligevel ikke ud til, at vi får så meget sne, som det lignede i går.

Læs også

Dårlig nyhed for mindst en million danskere: Mister penge fra 1. januar

Det der ser mest præcist ud, er dog, at vi får den først sne i dag, eller rettere sagt natten til i morgen. Det har nemlig meldt ud for noget tid siden, og den melding holder de stadig fast i.

Ifølge dem vil der om natten være mest skyet med regn og byger, mens der i Nord- og Østjylland vil komme slud eller sne.

Hvad med resten af ugen?

Fredag lader det også fortsat til, at vi kommer til at få sne. Det bliver dog ikke om natten men i stedet om formiddagen, og derfor vil det være muligt at holde øje med det. DMI skriver, at der særligt i de østlige egne vil komme slud- og snebyger.

Ellers ser det ud til at blive tørt med en del sol. Mellem 3 til 6 grader i løbet af dagen, mens det dog veksler om til minusgrader i løbet af natten.

Når weekenden indtræffer var det også meningen, at der skulle falde sne. Sådan lød det hvert fald de seneste to dage, men det ser ud til at have ændret sig. Lørdag forventer DMi nogen eller en del sol, og ingen nedbør. Selv om natten hvor det bliver -5 grader, forventes der ikke sne.

Søndag forventer de heller ikke sne, men der kommer dog lidt slud eller hagl. Temperaturen ligger på 5 grader, mens der om natten vil blive -5 grader.

Tager vi et hurtigt kig ind på næste uge, så ser det heller ikke ud til, at vi skulle få sne mandag eller tirsdag. Temperaturen stiger lidt igen, men ingen af dagene tyder i øjeblikket på, at der skulle komme sne.

Læs også

Nu kan du få leveret dine McDonalds-burgere derhjemme

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip