DMI: Nu kommer solen

Foto: Shutterstock.com

Der er udsigt til et par rigitg fine dage i løbet af denne uge, hvor det pirmært holder sig tørt, og hvor der ofte er plads til solen.

Hvis du har været træt af alt for mange dage med grå skyer og lidt for meget regn, så er der opløftende meldinger på vej.

DMI har nemlig kigget i deres spåkugle, og den viser, at de næste par dage, kommer til at blive rigtig gode.

Læs også

Så meget stiger prisen i dag

Faktisk er vi ude i, at stort set hele denne uge bliver fortræffelig, og vi begynder med i dag mandag, hvor vi får helt op mod 8 grader.

Derudover så blive det en tør dag med lidt skyer, men ind imellem vil der også komme sol.

Rigtig god uge

Kigger vi videre ned i DMIs 7-døgns prognose, så tegner der sig et klart billeder af en uge, hvor der kommer meget lidt nedbør.

Tirsdag bliver nemlig igen tør og med lidt skyer, hvor det dog klarer op i løbet af dagen, så vi kan få en de sol. Temperaturen vil ligge på omkring 6 til 8 grader.

Onsdag bliver det igen tørt og med en del sol. Temperaturen vil ligge på mellem 5 og 7 grader, og der vil komme lidt frisk vind fra nordvest.

Torsdag tørt og med lidt eller nogen sol først på dagen, men senere skulle det blive skyet. Temperaturen vil svinge meget, og ligger på mellem 2 og 7 grader i landet.

Fredag bliver mest skyet, og der kan måske komme lidt regn. I løbet af natten er det ikke utænkeligt, at der kommer slud. Temperaturen lyder på mellem 3 og 7 grader.

Lørdag bliver skyet med lidt regn. Om natten bliver det dog tørt og temperaturen vil ligge på mellem 4 og 7 grader.

Søndag og mandag er det fortsat ret usikkert, men det forventes at blive mildt.

Læs også

Hundeejer gik i panik: 'Hvorfor er min nyfødte hvalp grøn?'

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip