DMI: Nu kommer varmen

Foto: Shutterstock.com

Vi har efterhånden overstået den værste kulde, og nu skal vi til at vænne os til lidt varme igen.

De seneste dage har været noget at et kuldechok, da der i løbet af dagen har været tæt på frysepunktet, mens der i løbet af natten har været helt ned til minus fem grader.

Sne har der dog næsten ikke været noget af, selvom det blev lovet flere dage i streg, til gengæld har der været masser af frost på bilerne, som danskerne skulle kæmpe med i stedet.

Læs også

Dårlig nyhed for mindst en million danskere: Mister penge fra 1. januar

Der går dog ikke længe, før morgenfrosten ikke er noget, man skal bekymre sig om længere. Temperaturen er nemlig stigende, og den kommer til at stige voldsomt meget i løbet af denne uge.

I dag mandag lyder temperaturen på mellem 1 og 6 grader. Der vil komme nogen eller en del sol, men der vil også komme lokale regn- eller sludbyger. Temperaturen i aften og i løbet af natten vil være på mellem -3 grader og 3 graders varme, men den stiger i løbet af natten til mellem 1 og 7 grader.

Vejret resten af ugen

Tirsdag fortsætter temperaturen med at stige. Der vil komme mellem 5 og 9 grader. Det bliver en skyet dag med dis, og der kan komme kuling og lidt regn his og her.

Onsdag fortsætter temperaturen med at ligge på mellem 5 og 9 grader. Det bliver igen en skyet dag med dis og regn her og der, men i løbet af dagen skulle det blive tørt ,og der vil komme en del sol.

Torsdag lyder temperaturen fortsat på 5 til 9 grader. Der vil i den sydøstlige del af landet være lidt sol, men ellers vil det være skyet og diset. Vinden vil tiltage i løbet af døgnet, hvor der tidligere på dagen vil være kuling.

Fredag stiger temperaturen igen et hak. Der vil være op mod 10 grader. Det bliver dog en overskyet dag med regn, mens det dog klare op i løbet af aftenen.

I weekenden falder temperaturen så en anelse igen. Der forventes at være mellem 4 til 8 grader om lørdagen, hvor der også vil komme byger med hagl. Solen kigger frem senere på dagen, men det vil blive en dag med omskifteligt vejr, da der også kommer en del blæst.

Læs også

Nu kan du få leveret dine McDonalds-burgere derhjemme

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip