DMI: Nu rammer de 30 grader!

Foto: Shutterstock.com

Det bliver rigtig varmt i dag, når temperaturen nærmer sig de sydlige tilstande. 30 grader forventes temperaturen at runde flere steder i landet, og det er ikke den eneste gang i denne uge, at vi får så høj en temperatur.

Hvis man ikke har haft et eller andet slags nedkølingsudstyr, så har det for mange danskere været svært at falde i søvn i nat, da der var ulidelig varmt. Omkring 20 grader lød temperaturen på, da klokken havde rundet 24, men i nat bliver det heldigvis lidt mildere.

Det er dog kun i løbet af natten, for dagen i dag går hen og bliver ulidelig varm. Dagen vil primært blive præget af sol, og temperaturen vil ligge på mellem 25 til 30 grader i det meste af landet. I Nord- og Vestjylland vil der ‘kun’ blive mellem 20 til 25 grader.

Læs også

Stor dansk restaurantkæde får sur smiley og bøde: De genbruger maden

Vil man gerne ud at nyde det varmeste tidspunkt på dagen, så skal man bevæge sig ud i naturen i løbet af formiddagen, da temperaturen vil falde stødt hele dagen. Der vil komme skyer, og det kan heller ikke afvises, at der kommer en lille lokal byge.

I nat bliver temperaturen mellem 11 til 15 grader. Det er altså lidt mere humant, og gør det derfor lettere for mange at få deres skønhedssøvn, uden at de skal ligge og vende og dreje sig.

Der kommer 30 grader senere på ugen

Onsdag er en af de absolut varmeste dage på ugen, og temperaturen vil i løbet af de kommende dage falde en smule. Allerede i morgen torsdag vil temperaturen ligge på mellem 18 til 23 grader, mens der fredag vil være mellem 20 til 25 grader.

Lørdag forventes temperaturen ifølge DMI at skulle ligge på 22 til 26 grader, inden det igen blive rigtig varmt om søndagen. Her forventes det nemlig, at det bliver rigtig tørt og solrigt, og det giver 25 til 30 grader.

Herefter vil temperaturen dale igen, hvor der mandag vil være mellem 17 til 22 grader, og tirsdag og onsdag forventes det at blive køligt og ret blæsende.

Læs også

68-årig køreskoleelev kørte sin motorsagkyndige ihjel

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip