DMI: Nyd denne uge, for om lidt kommer kulden

Foto: Shutterstock.com

Det er bare med at nyde de varmegrader, vi har i øjeblikket. For allerede fra i næste uge vil temperaturen falde, og det er ikke sikkert, at den stiger igen.

Der er god grund til at nyde de varmegrader vi har i øjeblikket, for det bliver muligvis sidste gang i år, at vi får grader der ligger omkring de 15 til 17 grader.

Temperaturen i denne uge er meget konsistent på 15 grader, men vi har lige en enkelt dag, hvor temperaturen snuser til de 17 grader. Fra på mandag ser det dog ud til at gå den anden vej, og der skal vi være heldige, hvis vi runder de 10 grader.

DMI skriver i deres månedsprognose, at lavtrykkene presser på i uge 44, hvilket betyder, at vi får en væsentligt koldere uge end tidligere.

Læs også

Hvis du spiser for meget slik, kan det måske hjælpe med en lille lur

De skriver, at vi får en meget kold start på ugen, hvor temperaturen i løbet af dagen vil være under 10 grader, og derudover vil der både være risiko for torden, og kraftigt blæsevejr.

I den efterfølgende uge er vi allerede et stykke inde i november, og her skriver DMI, at temperaturen vil være koldere end normalt. Så der er risiko for, et par rigtig kolde uger, hvor DMI dog fortæller, at uge 45 kan blive ret solrig.

Vejrudsigten i denne uge

Hvis vi holder os til vejrudsigten i denne uge, så vil der i dag tirsdag blive mellem 11 og 15 grader. Stedvis vil der være lidt sol, men ellers vil der være tåget først på dagen, og det vil regne lidt hist og her.

Onsdag lyder temperaturen på mellem 12 og 15 grader. Der vil være tørt det meste af dagen, hvor der også vil komme lidt eller nogen sol. 

Torsdag vil der være mulighed for at få helt op mod 17 grader. Der vil dog være mest skyet, og i Nordjylland vil det regne en del. Nattetemperaturen vil ligge på mellem 9 og 13 grader.

Fredag er temperaturen tilbage på 12 til 15 grader. Det bliver en dag med lidt eller nogen sol, og enkelte byger. Derudover vil det være ret blæsende fra sydvest.

Lørdag vil starte ud med skyer og regn, mens temperaturen vil ligge på mellem 12 og 15 grader. Der vil være lidt frisk vind til kuling fra sydvest, men det aftager i løbet af dagen.

Søndag får vi en del regn og sol. Dagen vil starte ud med byger de fleste steder, mens der også vil komme en del sol. Der vil være frisk vind, der kan blive til kuling senere, og temperaturen lyder på mellem 10 og 13 grader.

Læs også

Sara Bro viser sig HELT nøgen frem

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip