DMI: Nyd varmen, i marts vender 'vintervejret' tilbage

Foto: Redaktionen

Det dejlige vejr vi har i øjeblikket, kommer desværre ikke til at fortsætte. Vi rammer nemlig en periode på små to uger, hvor temperaturen igen falder en del.

Det er svært ikke at være glad for vejret, som det er lige for tiden. Tocifrede plusgrader, vindstille og med en hel del sol, der næsten gør det tåleligt at gå rundt med bare arme.

Læs også

Kvinde nægter at barbere overskæg og unibrow

Det er dog bare med at nyde vejret i øjeblikket, for der går ikke lang tid før, at det vender igen, og vi igen kan vågne op til mange minusgrader.

Tager vi et kig på DMIs månedsprognose, så får vi fortsat dejligt vejr i hele uge otte, men når vi rammer uge ni vil det vende igen.

Mellem den 1. marts og den 7. marts vil et højtryk vest for Skandinavien dominere, og det vil sende en nordvestlig strømning af tør og kold luft ned over landet.

Helt præcist betyder det, at vi vil få tørre dage med en del sol, men til gengæld vil det også blive koldt. Temperaturen i løbet af dagen vil blot ligge på mellem -2 og 4 grader, mens den i løbet af natten vil ligge på mellem 0 og -5 graders frost. 

Enkelte nætter er det ikke utænkeligt, at temperaturen kan falde til -10 grader.

DMI forventer, at temperaturen i den første uge i marts kommer til at ligge lidt under normalen for årstiden.

Uge 10

Den efterfølgende uge kommer til at svinge en del. DMI forventer både dage med mellem -2 og 4 graders varme, men også dage med mellem 4 og 10 graders varme. Om natten vil der dog enkelte dage være ned til -8 grader, mens der senere på ugen ventes mellem 0 og 5 grader i løbet af natten.

Vi skal hen til uge 11, før vi begynder at få en vejrudsigt, der så småt ligner den, vi har i disse uger. Så nyd de tocifrede varmegrader og solen, inden den for en stund forsvinder igen.

Læs også

Mor med BH-størrelse H: 'Hjælp mig'

 

 

Dagens Gossip