DMI: Op til 25 grader i løbet af ugen

Foto: Shutterstock.com

Ugens vejrudsigt byder på både sol og byger, og sidst på ugen kan der forventes mere tørt vejr med helt op til 25 grader.

Kalenderen siger 27. juli, men det er nok ikke gået nogens næse forbi,  at der i den seneste tid har været langt mellem de regulære sommerdage her i Danmark. 

Læs også

Prins Joachim har fået en blodprop i hjernen

Men det ser ud til, at der er noget at glæde sig til til, hvis du er til sol og varme. For sidst på ugen kan vi forvente mere tørt vejr og lunere temperaturer, ifølge DMI. 

Ugen starter køligt

Der kommer en front op over landet, og det kommer til at påvirke vejrsituationen først på ugen.

De kommende dage vil være præget af regn og byger, og der vil være sol hist og her.

DagTemp. op mellem 17 og 22 grader, så det er altså en god ide både at pakke gummistøvler og solbriller, hvis du skal på tur.

Vejret bliver varmere

Fra torsdag bevæger et højtryk over De Britiske Øer sig langsomt mod øst, hvilket betyder, at vejret en overgang stabiliseres. Det skriver DMI.

Torsdag starter med skyer og enkelte byger, men senere klarer det op. Det gode vejr fortsætter fredag, hvor det bliver tørt med nogen eller en del sol, og det bliver op til 22 grader.

Lørdag ser på nuværende tidspunkt ud til at blive ugens varmeste dag med dagtemp. op mellem 20 og 25 grader, og dagen starter tørt med nogen eller en del sol, men efterhånden mere skyet vestfra og stedvis lidt regn. 

Søndag meldes om mere ustadig vejr med faldende temperaturer.

DMI melder, at ‘vejrudviklingen er ret sikker frem til og med torsdag, men timingen af nedbøren og mængden af sol er noget usikker.’

Læs også

Foruroligende corona-nyt

 

 

 

Dagens Gossip