DMI overrasker med kæmpe vejrskifte: Frosten vender tilbage

Skrevet af Emil Martesen

7 uger siden

|

10/04/2024
Foto: Shutterstock
Frosten vender tilbage.

Dagens topnyheder

Vejret har været en blandet landhandel på det seneste, men det ser bestemt ikke ud til, at der er grund til at ånde lettet op.

For selvom årets hidtil højeste temperatur tirsdag blev målt i Rønne med 21,1 grader, og i København nåede temperaturen op på 19,7 grader, så får piben inden længe en anden lyd.

For selvom den varme luft er blevet forskudt østpå, og har mistet sit tag over Danmark, så kulminerer det hele, når ugen lakker mod enden og weekenden står for døren.

I første omgang skal de kommende dages vejr dog overstås.

Og vinden er drejet mod sydvest og vest og det betyder, at de seneste dages varme forårsvejr er ekspederet mod øst. I stedet for de behagelige 20 grader, bliver temperaturerne de næste dage mere beherskede med 12 til 15 graders varme.

Generelt bliver det ustadigt med en blanding af skyer og sol iblandet perioder med regn.

Det skriver DMI.

Men det stopper ikke her.

Når der tages hul på weekenden får temperaturerne yderligere et dyk nedad, hvorefter vi ikke kommer meget over 10 grader om dagen og nattefrosten igen kan dukke op på udsatte steder. 

Det ustadige vejr slipper heller ikke sit tag over Danmark, og det giver en overgang med regn, skyer, men indimellem klarer det op med lidt sol.