DMI: Risiko for sne i aften

Foto: Shutterstock.com

Vi går ind i en uge, hvor temperaturen kommer til at falde en hel ned. Helt ned til -5 grader og snevejr, byder denne uge på.

Weekenden har budt på noget af et elendigt vejr, hvor der flere steder i landet var oversvømmelser. Heldigvis er blæsten og oversvømmeleserne på vej væk, og bedre men køligere vejr er på vej.

I dag starter det godt ud, da vi får lidt eller nogen sol i løbet af dagen. Senere på dagen vil det skyet og der forventes at komme både regn og slud. Værst bliver det om /aftenen, hvor der forventes regn non stop, og tøsne er heller ikke utænkeligt.

Det kommer dog ikke til at blive liggende, da temperaturen vil ligge på 6 grader det meste af dagen.. 

Tirsdag får vi byger mange steder, men der vil i løbet af dagen også komme lidt sol. Temperaturen fortsætter på de 6 grader.

I løbet af dagen vil der begynde at komme lidt vind, og det bliver værst i de nordlige egne, hvor der forventes vindstød af stormstyrke. Ud på aftenen kommer der igen regn og slud, mens temperaturen falder til -2 grader i løbet af natten.

Ned til -5 grader

Onsdag forventes lidt sol, men ellers regn- og sludbyger. Svag til jævn vind, mens temperaturen vil ligge på mellem 3 og 7 grader.

I løbet af natten bliver det rigtig koldt, da der kan komme ned til -5 grader.

Torsdag forventes nogenlunde samme vejr. Sol tidligt på dagen, men derefter både regn- og sludbyger. Temperaturen vil ligge på mellem 3 og 7 grader, mens den forventes at falde til -2 grader i løbet af natten.

Fredag bliver umiddelbart den bedste dag i løbet af ugen, hvor det skulle forholde sig tørt og med nogen sol. Hen mod aftenen kan der dog komme skyer med regn.

Temperaturen forventes at ligge på omkring de 5 grader hele dagen.

Lørdag og søndag forventes der at være ustadigt vejr med ret uændrede temperaturer. Det betyder, at vi kommer til at få blandet vejr med lidt sol og regn, mens temperaturen vil ligge omkring de 5-7 grader i løbet af natten og tæt på 0 grader i løbet af natten.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip