DMI: Så mange dage i træk kommer der sne

Foto: Shutterstock.com

Når først sneen melder sig, så lader det også til, at vi ikke slipper af med den igen foreløbigt. Prognosen lyder på, at vi får sne mange dage i træk.

Det har primært været nedbørsrekorden, der har været talt om i løbet af dette efterår, særligt fordi, at prognosen ikke så ud til, at vi ville få noget sne i år.

Den prognose ændrede sig lynhurtigt, og nu er vi gået fra, at der ikke kommer noget sne, til at der pludselig kommer sne mange dage i træk.

Læs også

Dårlig nyhed for mindst en million danskere: Mister penge fra 1. januar

Det er nemlig tilfældet, når man tager et kig på DMIs 7-døgnsprognose, og faktisk så kommer sneen allerede før, vi havde forventet det.

I løbet af de seneste par dage, er der nemlig blevet skrevet om, at sneen kommer på fredag, men ifølge DMI, er der stor sandsynlighed for, at den allerede kommer i morgen torsdag.

DMI skriver, at der om aftenen vil være fortsat skyet og mange steder regn og byger, og at der i Nord- og Østjylland kan komme slud og sne.

Sneen fortsætter endnu

Hvis man tror, at torsdagen blot skal overstås, og så vil der ikke komme mere sne, så tager man fejl. DMI meddeler nemlig, at der kommer sne hele fem dage i træk.

Det fortsætter nemlig fredag, hvor de skriver, at der i det meste af landet vil blive skyet med slud- og snebyger, og det samme vil altså være tilfældet lørdag, hvor der særligt i den sydlige del af landet vil komme slud eller sne.

Søndag får vi nogen eller en del sol, men der er også mulighed for lokale regn-, slud- og snebyger. Om natten bliver det virkelig koldt, da der bliver helt ned til -5 grader, så sneen der falder der, kunne snildt blive liggende.

Mandag får vi også nogen eller en del sol, men det skræmmer altså ikke sneen væk. DMi skriver nemlig, at der også her er mulighed for regn- slud- og snebyger.

Indtil videre kendes vejrudsigten for tirsdag og frem ikke endnu, så det kan altså være, at der kommer sne flere dage i træk.

Læs også

Advarsel: Populært blandt millioner, men det kan give dig lus

 

 

Dagens Gossip