DMI: Sne på vej over hele landet

Foto: Presse-fotos.dk.

Sneen vender tilbage, og den ventes at falde over hele landet.

I sidste uge fik store dele af landet sne. De fleste steder er sneen væk - dog er der nogle som fortsat har glæde af det. 

Ifølge DMI kan går vi nemlig en 'råkold' uge i vente - og der er desuden sne på programmet.

Læs også

Folk raser over Hilda Heick-kommentar

I dag starter vi ugen med det som bliver ugens mest solrige dag. I dag er nemlig den af ugens dage, hvor vi vil få solen mest at se. Det bliver dog koldt - men ikke så blæsende.

Allerede i morgen svinger flere frontsystemer med sne og slud ind over Danmark. Nogle af fronterne giver lokalt lidt sne. Men allerede torsdag rammer det igen. Her lyder meldingen på, at et frontsystem kan give et smukt vinterlandskab til stort set hele landet.

Det er dog usikkert hvor mange centimeter sne der vil falde - og om det vil ramme alle steder i landet.

Men ét er sikkert - vi går en kold uge i vente. Lad os se nærmer på de kommende dage.

Udbredt sne til hele landet 

Tirsdag bliver skyet med sne eller slud, mod sydvest efterhånden mere regn eller slud. Temperaturer mellem frysepunktet og 3 graders varme, med let til frisk vind fra sydøst - ved kysterne hård vind til kuling.

Onsdag igen skyet med lidt regn, slud eller sne. Temperaturer mellem frystepunktet og 4 graders varme, med jævn til hård vind, mens kysterne får op til kuling.

Torsdag skyet og efterhånden udbredt sne fra sydøst og syd. Temperaturer mellem 1 grads frost og 2 graders varme. Vinden bliver let til frisk omkring øst og stedvis op til hård. 

Fredag bliver mest skyet og stedvis med lidt sne, slud eller regn. Temperaturer fra omkring frysepunktet og 4 graders varme.

I weekenden ser det fortsat ud til at blive koldt. Dog fra søndag og mandag med stigende temperaturer.

Læs også

Hjemløs beder Caroline om penge - da hun siger nej, overrasker hans tilbud hende