DMI: Stor vejrændring på vej

Foto: Shutterstock.com

Nu begynder der endelig at ske noget. I den kommende uges ventes et vejrskifte.

Det er slet ikke til at mærke, at vi er trådt ind i foråret. Vi havde et par enkelte dage med sol og varme, men det blev hurtigt erstattet af kulde, frostgrader og sne i april.

Læs også

Vandt med få stemmer: Så tæt var finalen

Nu går der dog ikke længe, og så vil der ske en vejrændring, hvor vi i en længere periode vil opleve godt vejr.

Inden vi kommer dertil, skal vi dog have weekenden og starten af den kommende uge overstået, hvor der fortsat vil være noget kulde og sne.

I dag lørdag vil der være sol i løbet af formiddagen, mens senere kan der komme både regn og slud. Temperaturen ventes at ligge på mellem 5 og 9 grader.

I løbet af natten kan der komme tøsne.

Søndag bliver en overskyet dag med masser af nedbør. Først på dagen ventes slud eller tøsne, men senere ventes der regn.

Temperaturen vil ligge omkring de 2 og 6 grader, mens der vil være frost om natten.

Skifter over senere på ugen

Mandag ventes skyet vejr, men der vil også komme lidt sol. Temperaturen vil ligge på mellem 5 og 8 grader, mens der ventes frost ned til -3 grader.

Tirsdag får vi nogen sol, men også enkelte byger. Temperaturen vil ligge på mellem 6 og 10 grader, og der vil komme lidt frisk vind.

Onsdag mest skyet og især i Jylland vil der være enkelte byger. Temperaturen ligger på mellem 5 og 10 grader, og endelig får vi en nat uden frostgrader.

Torsdag begynder det så for alvor at vende. Temperaturen vil være op til 12 grader, dog kan der være skyet med lidt regn.

Fredag og lørdag er ventes tørt vejr og gode chancer for sol. Derudover venter DMi, at der vil kommen stigende temperaturer. Så det begynder at ligne, at vi måske endelig kan få forårsvejr i den næste uge.

Læs også

Kongehuset melder ud om Philips død: Her er hans sidste ønske

 

 

 

Dagens Gossip