DMI: Torden i dag, men det rigtig gode vejr er på vej!

Foto: Shutterstock.com

Temperaturen stiger en lille smule i dag, men vi skal vente til næste uge, før det for alvor begynder at blive godt vejr igen.

I går blev endnu en dag fyldt med regn, blæst og kulde. Det er langt fra det dejlige vejr, som vi havde mange dage i april, hvor det var muligt at gå rundt i shorts og t-shirt, kjole eller tage en tur på stranden og solbade.

I dag bliver det heldigvis en tand varmere, men desværre er der ikke meget ved dagens vejr, der gør det indbydende at iføre sig lettere tøj. Dagen er nemlig startet ud med en masse regn, og i løbet af dagen forventes det, at der kommer mere nedbør.

Læs også

Forskning viser: Folk med store sko har ikke nødvendigvis en stor penis

Derudover ser det også ud til, at der kommer tordenvejr, og hvis vi heldige, så bliver det krydret af en god omgang blæsevejr. Det eneste der bliver at varme sig på i dag, er de 16 grader, som temperaturen vil vise flere steder i landet. Derudover kan vi også glæde os over, at vi er et skridt nærmere det gode vejr.

I næste uge bliver det godt

Den resterende del af denne uge er ikke til at prale af. Gennemsnitstemperaturen kommer til at ligge på cirka 15 grader, men der kommer en del regn, blæst og uforudsigeligt vejr. Til gengæld begynder det at klare op i den kommende uge, hvor temperaturen stiger, og hvor der ikke er udsigt til lige så meget nedbør.

Det er især tirsdag, hvor vejret virkelig begynder at vende. Der skulle det ifølge DMI holde tørt med en del sol, og temperaturen vil snige sig op omkring de 18 grader. De efterfølgende dage har DMI ikke en sikker prognose for, men til gengæld skriver de, at det bliver mest tørt og lidt varmere.

Det betyder med andre ord, at der onsdag/torsdag i næste uge forventes at komme sol og 20 grader igen. Det kan kun gå for langsomt.

Imens du venter på det gode vejr, kan du læse om, hvordan prognosen for sommeren 2019 bliver. 

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip