DMI udsender advarsel: Voldsomt vejr nærmer sig

Foto: Shutterstock.com

DMI har netop udsendt en varsel på deres hjemmeside, hvor de advarer danskerne mod det voldsomme vejr, der er på vej.

Indtil videre har november budt på ganske mildt vejr, og temperaturen har generelt ligget i den høje ende i forhold til, hvad måneden plejer. Desværre så kommer det ikke til at vare ved.

DMI har nemlig udsendt en varsel på deres hjemmeside, da det milde vejr bliver erstattet af et mere voldsomt et af slagsen. Lige netop voldsomt vejr er det, som DMI advarer danskerne mod, og det kan finde sted på torsdag.

Læs også

Skattestyrelsen kommer med klar opfordring i dag: Tjek det nu

I første omgang står varslen til at ramme Nordjylland og store dele af vestkysten. Det vides endnu ikke, og det vil ramme mere af landet.

DMI meddeler, at der torsdag fra klokken 09:00 til cirka 21.00 kan forekomme stormende kuling og vindstød af stormstyrke. Enkelte steder vil vindstødende kunne komme helt op på orkanstyrke, og det vil være første gang i denne sæson, at det sker.

Orkanstyrken vil primært finde sted i Nordvest- og Nordjylland, og derfor bør man passe på, hvis man opholder sig udenfor i det nævnte tidsrum.

Vejrudsigten resten af ugen

Tager vi et kig på vejrudsigten foruden torsdag, så er det i morgen onsdag man skal ‘se frem til’, da det bliver den sidste dag med temperaturer i den høje ende. Temperaturen forventes nemlig at ligge på omkring 13 grader, men de efterfølgende dage vil den falde.

Fredag forventes temperaturer omkring 6 grader, og i løbet af natten vil der være helt ned til 2 graders frost.

Lørdag og søndag bliver det heldigvis lidt varmere igen, men det vil være overskyet, blæsende og regne en hel del.

Læs også

Elton John i dyb sorg

 

 

Dagens Gossip