DMI: Udsigt til en lun uge

Foto: Shutterstock.com

Vi har nu taget hul på en ny uge, og modsat sidste uge, bliver dette en ganske lun en af slagsen. Hver dag får vi nemlig tocifrede varmegrader.

Selvom der i mange perioder var gråt vejr i løbet af weekenden, så var det en weekend hvor varmegraderne var højere end de har været i meget lang tid.

Helt op mod 13 grader var der i weekenden, og selvom det desværre ikke fortsætter, så får vi alligevel en uge, hvor varmegraderne er deroppe af.

Læs også

Grænsehandel: Om lidt er det slut med billige danske colaer

Tager vi et kig hos DMI, så føler de sig overbeviste om, at der vil kommer tocifrede grader samtlige dage i denne uge, og det starter allerede i dag mandag.

Her får vi nemlig op til 11 grader. Der bliver skyet, særligt i den vestlige del af jylland, men i de østlige egne kan der kommer en del sol.

I nat ventes der mellem 3 til 7 grader.

Vejrudsigten resten af ugen

Tirsdag bliver en skyet dag med regn hist og her. Temperaturen ligger på omkring de 10 grader. Der vil i løbet af dagen komme lidt frisk vind fra sydøst og syd, mens der omkring Østersøen kan komme hrd vind.

Natten bliver ret kold, da temperaturen falder helt ned til frysepunktet.

Onsdag bliver en tør dag med lidt eller nogen sol. I løbet af dagen kommer der skyer, og det i Jylland er der risiko for regn. Temperaturen ligger igen omkring de 10 grader.

Torsdag bliver en overskyet dag med regn hist og her. Temperaturen ligger igen på de 10 grader, og der forventes at komme lidt svag til jævn vind fra Øst og Sydøst. Om natten vil det blive forholdsvis lunt, da der vil være helt op til 9 grader visse steder i landet.

Fredag bliver der skyet med regn, og det er primært Jylland, der bliver ramt. Temperaturen igen omkring de 10 grader, og der vil være lidt svag til jævn vind fra Øst. Natten her bliver også varm, da der igen bliver op til 9 grader.

I weekenden ser tendensen ud til at fortsætte. Både lørdag og søndag forventes der temperaturer omkring de 10 grader, mens der bliver overskyet og med mulighed for regn.

Læs også

Rikke bestilte en kage til kollegaerne - da de åbnede æsken blev de dybt forbløffede

 

Dagens Gossip