DMI: Varm weekend i vente

Foto: Shutterstock.com

Så er det endelig ved at være weekend, og heldigvis så bliver det en ganske lun en af slagsen. Desværre kommer der også en del nedbør og blæst.

Så har vi noget en af de mest elskede dage i løbet af ugen, nemlig fredag. Og hvis du glæder dig til at gå på weekend i dag, så er det til at forstå, det bliver nemlig en de bedre weekender meget længe.

Det afhænger selvfølgelig af, hvad man mener, at der skal til, men temperaturen bliver hvert fald i den høje ende i forhold til årstiden. Vi kommer således helt op og får 18 grader i løbet af weekenden, hvor der desværre også komme en del regn og blæst.

Læs også

Vandt en million i Lotto: Skældte Danske Spil ud

Hvis vi starter med at tage et kig på temperaturen i dag, så bliver der mellem 12 og 15 grader i løbet af i dag. Der skulle være skyet med regn eller byger de fleste steder i landet en stor del af dagen. Fra sydvest og vest vil der være jævn til hård vind, men der ved kysterne kan komme kuling.

I aften regner det især i den sydlige og østlige del af landet, hvor det kan blive kraftig regn. Nattetemperaturen lyder på mellem 10 og 13 grader.

Lørdag

Lørdag bliver vejret væsentligt bedre. Der vil fortsat være mellem 12 og 15 grader, men til gengæld vil der være lidt eller nogen sol, og kun begrænset med regn. Lidt blæst vil der også være i løbet af dagen, men det skulle aftage i løbet af aftenen.

Om natten lyder temperaturen på mellem 8 og 12 grader.

Søndag

På søndag får vi den varmeste dag længe. Der bliver nemlig helt op til 18 grader flere steder i landet. Desværre så følger der skyer og regn med, mens der dog i de sydøstlige egne vil være sol i løbet af dagen.

I løbet af dagen vil det begynde at tage lidt til med vinden, hvor der ved kysterne kan komme kuling og hård kuling.

Om aftenen forventes det, at der kommer lidt regn, mens der vil være mellem 7 og 12 grader i løbet f natten.

Efter weekenden fortsætter temperaturen med at ligge omkring de 15 grader.

Læs også

Rædselsslagen hundeejer: Min hunds snude er faldet af!

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip