DMI varsler voldsomt vejr i dag

Foto: Shutterstock.com

I dag varsler DMI en kategori 1-varsel, da de forventer voldsomt vejr i Danmark. Det begynder allerede fra sidst på formiddagen.

DMI har tidligt på morgenstunden opdateret deres varsel for vejret i dag. Det er fortsat en kategori 1-varsel, som betegnes som voldsomt vejr, og årsagen skyldes, at der kommer vindstød af stormstyrke og forhøjet vandstand flere steder i landet.

Læs også

Robbie Williams er smittet med coronavirus: "Han er ret syg"

Allerede fra sidst på formiddagen vil det begynde at trække meget op, og her forventes stormende kuling med 20-23 meter i sekundet. Der ventes også vindstød af stormstyrke med op til 28 meter i sekundet, og begge dele forventes at vare helt indtil midnat.

Foruden den kraftige blæst forventes vandstanden også at stige i vandet ved Vadehavet og langs den centrale del af den jyske vestkyst.

I aften forventes vandstand at nå 2.5 meter over den normale vandstand i Vadehavet, mens den forventes at nå 2.1 meter over normal vandstand ved den jyske vestjysk.

DMI fortæller, at den kraftige vind skyldes et dybt lavtryk over Nordsøen, som bevæger sig mod nord og nordøst til Vestnorge.

Hvis der skulle komme nyt, vil DMI opdaterer kategori 1-varslen på deres hjemmeside.

Læs også

Robert Hansen dumpet af kæresten

 

 

 

Dagens Gossip