DMI: Vejret bliver rigtig kedeligt i dag

Foto: Shutterstock.com

Vejrsituationen er desværre ikke noget at glæde sig over i øjeblikket, og i dag kan vi forvente en rigtig grå og trist dag.

Det var en træls fornøjelse at gå rundt ude i det fri i går, da det gode vejr var skiftet ud med kulde, blæst og en grå himmel. Desværre er det starten på en periode i Danmark med mindre godt vejr, og i dag bliver det lige tanden værre end i går.

Tidligt på dagen kan vi være heldige, at der vil komme lidt sol forskellige steder i landet, ellers skulle det igen det meste af dagen blive gråt og kedeligt. Temperaturen bliver heller ikke noget at prale af, hvor der højest forventes at komme op mod 10 grader. Det vil dog langt fra føles sådan, for det kommer til at blæse en hel del.

Ifølge DMI vil der komme jævn til hård vind fra vest og nordvest, og hvis man bor ved kysterne, kan man godt forvente kuling. I løbet af aftenen vil der begynde at komme byger rundt omkring, hvilket blandt andet kan byde på hagl.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

I nat forventes det at temperaturen falder til mellem 2 og 5 grader, men enkelte steder vil vi ramme helt ned omkring frysepunktet.

Resten af ugen

Det ville være skønt, hvis det bare var en enkelt dag eller to, vi skulle leve med dette kedelige vejr, men faktisk peger alt hos DMI på, at vi skal vente i to uger på, at vi igen får en rigtig god dag med varme og sol.

I morgen fredag vil der være overskyet det meste af dagen, og der kommer ligeledes en del byger, som både kan byde på hagl og torden. Temperaturen kommer til at ligge mellem 7 til 10 grader, mens det også kommer til at blæse en del.

Lørdag forventes der en del nedbør, og det vil maksimum komme 10 grader rundt omkring. Det vil også blæse en del, og der forventes at være helt ned til frysepunktet om natten.

Den sidste dag i ugen byder på lidt varmere vejr, da vi lige kan snige os op på 12 grader, og vi starter dagen ud med lidt sol, inden det veksler om til skyer og regnbygen.

Vejret er altså ret ustadigt og kedeligt for tiden, og vi må desværre væbne os med tålmodighed. Det forventes først, at der kommer godt vejr igen i uge 20.

Læs også

DMI: Så længe skal vi vente på godt vejr igen

 

 

Dagens Gossip