DMI: Vi er ramt af efterårsvejr - Se hvornår vi får godt vejr igen

Foto: Shutterstock.com

Det er ikke meget sommervejr, der er over den danske sommer i øjeblikket. Faktisk ligner det mere efteråret, men det varer heldigivis ikke ved. Se herunder hvornår det forventes, at 'sommeren' vender tilbage.

Kigger man ud af vinduet, er det ikke til at se, at kalenderen siger juli. Foruden et par enkelte soltimer her og der, så er det nemlig ikke særlig prangende vejr, som den danske sommer byder på i øjeblikket.

Dagene er præget af skyer, regn, kraftig blæst og kølige temperaturer, og desværre er der ikke udsigt til, at det kommer til at ændre sig lige foreløbigt. Der kommer faktisk til at gå mindst en uges tid mere, før vi får en dag, hvor temperaturen igen nærmer sig de 20 grader.

I mellemtiden må vi altså væbne os med tålmodighed, og forsøge at nyde det vejr, som vi i øjeblikket bliver budt på. I dag starter dagen ud med lidt sol, og der vil flere gange på dagen være udsigt til en skyfri himmel.

Læs også

Ny prognose fra DMI: Sådan bliver sommeren 2019

I løbet af dagen vil flere skyer trække sig ind over landet, og det giver flere lokale byger. Derudover kommer det til at blæse lidt, mens temperaturen vil ligge på mellem 14 til 18 grader.

Hvornår bliver det godt vejr igen?

Hverken torsdag, fredag, eller en af dagene i weekenden, skulle det gå hen og blive godt vejr. Faktisk ligner dagene i øjeblikket hinanden utroligt meget, hvor temperaturen ikke kommer under 13 grader, men heller ikke kommer over 18 grader.

Når vi tager et skridt ind i den kommende uge, så har temperaturen ikke forandret sig særlig meget. Mandag vil der være lidt eller nogen sol, mens der primært vil være tørt. Temperaturen holder sig mellem 14 til 18 grader, og der vil være lidt svag til jævn vind.

Derfra begynder temperaturen dog at stige igen, skriver DMI. Deres umiddelbare prognose for tirsdag og onsdag lyder nemlig på, at det bliver mest tørt og noget varmere, så der bør vi komme op og runde de 20 grader igen, mens solen gerne skulle stå frit på en skyfri himmel.

Det vil dog primært være sidst på ugen, at det gode vejr virkelig indtræder, men ifølge DMis prognose er der ikke meget, der peger på, at vi kommer til at opleve det helt vilde sommervejr i løbet af de næste to uger. Meget kan dog nå at ændre sig, og vi kommer helt sikkert til at få flere dage med mere end 20 grader i luften.

Læs også

Indvandrere kastede flasker efter studenter: “Det virkede som en form for jalousi”

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip