Indvandrere kastede flasker efter studenter: “Det virkede som en form for jalousi”

Foto: Mads Jensen / Ritzau Scanpix

En gruppe unge indvandrere stod bag det 'angreb', der var mod en studentervogn i løbet af weekenden. Det lignede jalousi, lød det fra kvinden, der anmeldte episoden til politiet.

I disse dage er der masser af unge mennesker på landevejene. De fleste sidde omme på læsset af en lastvogn, hvor de med udsmykning, høj musik og alkohol i lange baner giver den gas og fejrer, at de er blevet færdige med deres uddannelse.

Det er dog sjældent, at der ikke kommer mindst en uheldig batalje, ligesom sidste år, hvor der blevet kastet syre efter flere studenter. I år var da heller ingen undtagelse, da der i weekenden udfoldede sig en rigtig træls episode.

Her kom en studentervogn kørende ved Langebro i Ålsgade, hvorefter de fik kastet øl- og sprutflasker efter sig. I første omgang var etniciteten ikke beskrevet på den unge gruppe af mennesker, der kastede flasker efter de studerende, og det fik blandt andet Pia Kjærsgaard til at stille spørgsmålstegn ved, om det var danskere med indvandrerbaggrund.

Læs også

Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

Det er nu blevet besvaret i B.T, hvor de har fået fat i Charlotte Karlsson, som var kvinden, der anmeldte episoden til politiet. Hun var nemlig ude på en aftentur med sin hund, da hun pludselig så angrebet mod studentervognen.

“Jeg så en gruppe på seks til syv personer. Den ene var dansker, mens de andre havde anden etnisk herkomst end dansk. Da der kom en lastbil med studenter, stod de oppe på Nordre Strandvej og ventede på dem, og så tyrede de ølflasker og en sprutflaske direkte ind på studenterne,” fortæller Charlotte Karlsson til B.T.

“De skal fanme ikke køre rundt og have det sjovt”

Gruppen af de unge drenge var ikke særlig gamle. Charlotte vurderede dem ifølge B.T. til at være mellem 14 og 15 år gamle. Grundlaget for det umotiverede angreb synes Charlotte også at have fundet ud af, og hun mener, at det bunder i ren og skær jalousi.

“Det virkede som en form for jalousi. Som om de tænkte, at de fanmene ikke skulle køre rundt og have det sjovt,” lyder det fra Charlotte til B.T.

Inden Charlotte Karlsson tog hjem og ringede til politiet, råbte hun efter drengene, om de var fuldstændigt bindegale. Det skulle have fået nogle af drengene til at stoppe, mens andre i gruppen valgte at råbe tilbage og svine hende til.

Politiet der ankom til stedet kort efter, skulle have uddelt flere bøder. Ifølge politiet var der dog to grupper på spil den aften, og de personer der fik bøderne, skulle altså ikke have været den samme, som kastede med flasker efter studenterne.

Læs også

Alle har det i hjemmet: Dette mirakelmiddel kurerer høfeber

 

 

Dagens Gossip