Dræbte kæreste og to børn: Nu skal Peter Lundin være far

En af Danmarks mest berygtede mordere, Peter Lundin, skal være far til efteråret. Det afslører hans kone, Betinna Brøns, på Facebook, ifølge BT.

- Kære alle dejlige mennesker, jeg har her på Facebook. Synes det er på tide at dele denne nyhed, som ikke kan skjules meget længere. Jeg venter verdens dejligste lille dreng til oktober, skriver hun.

På Facebook kalder hun sig, skriver BT, for Betinna Peter Gene Hernandez efter sangeren Bruno Mars.

Og den kommende mor ser frem til familieforøgelsen.

- Jeg er utrolig glad og glæder mig over hvert eneste lille fremskridt. Jeg er i uge 18 og er allerede nu utålmodig. Kærlig hilsen, verdens lykkeligste kommende mor, skriver hun videre.

Selvom Betinna Brøns tidligere har forklaret, at parret ikke havde planer om børn, så bekræfter en kilde over for BT, at det er Peter Lundin, der er faderen.

BT mener også at vide, at Peter Lundin er glad for nyheden om det kommende barn, og at han har fortalt både ansatte og andre indsatte i Anstalten ved Herstedvester om det.

Peter Lundin, der nu hedder Bjarne Skounborg, fandt sammen med Betinna Brøns i 2009. På handelsskolen havde hun skrevet en opgave om ham i psykologi og besluttede sig efterfølgende for at kontakte ham i fængslet.

De blev gift i maj 2011.

I 1994 medvirkede Peter Lundin i TV2-dokumentaren 'Drømmen om Amerika'. Her blev han interviewet i fængslet, hvor han afsonede en dom på 20 år for at at dræbt sin egen mor og - sammen med sin far - skaffet sig af med liget.

Kort efter blev han gift med Tina, som havde skrevet et brev til ham efter at have set ham i fjernsynet.

På grund af pladsmangel blev han i 1999 løsladt og sendt til Danmark.

I Danmark er Peter Lundin dømt for drabene på sin daværende kæreste Marianne Pedersen og hendes to sønner - 10-årige Dennis og 12-årige Brian- i 2000. Ligene blev puttet i fryseren og senere parteret og skaffet af vejen.

Lundin er allerede far til én dreng. I maj 2000 - få måneder før de tre drab - fødte hans daværende kone, Tina. Forholdet gik efterfølgende i stykker.

Peter Lundin afsoner en dom på livsvarigt fængsel for det tredobbelte drab og har siden afsonet sin straf i Anstalten ved Herstedvester og det topsikrede Statsfængslet Østjylland.

 

Dagens Gossip