Du kan risikere IKKE at få dine feriepenge udbetalt

Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix

Der er en risiko for, at du ikke får dine længeventede feriepenge udbetalt. Du skal nemlig selv gøre noget aktivt, for at modtage dem.

Hvis du ligesom rigtig mange andre danskere har set frem til at modtage tre uger af dine indefrosne feriepenge, så er du nødt til at være opmærksom.

Der er nemlig en risiko for, at du ikke får udbetalt dine feriepenge.

Læs også

Efter chok-melding: Mette Frederiksen sender besked

Beskæftigelsesministeriet fortæller nemlig på sin hjemmeside, at danskere der ønsker at modtage deres feriepenge, skal ind og søge om det digitalt.

Gør man ikke det, så vil man altså ikke få udbetalt sine tre ugers indefrosne feriepenge, som man ellers havde regnet med.

“Der udvikles i den forbindelse en digital løsning, hvormed man kan vælge at modtage pengene,” lyder det på ministeriets hjemmeside.

Partier er imod løsningen

Flere partier er dog ikke glade for, at danskerne selv skal anmode om at få pengene udbetalt. Det vil nemlig betyde, at færre danskere får pengene udbetalt i forhold til, hvad der først var planlagt.

De indefrosne feriepenge bliver nemlig kun udbetalt, fordi Danmark har været hårdt økonomisk ramt af coronakrisen. Derfor skal der flere penge ud i samfundet, men det kommer der altså ikke, hvis danskerne skal til at ansøge om at modtage feriepengene først.

Nogle partier kæmper derfor for, at regeringen ændrer den beslutning, de er kommet frem til.

Der er fortsat ikke kommet nyt ud omkring udbetalingen af feriepengene. Den seneste besked lyder, at de senest vil komme den 1. oktober.

Læs også

Nu vil regeringen lave det om

 

 

Dagens Gossip