Efter 12 dage i hospitalssengen for Jonas Vingegaard: Nu viser han den frem

Skrevet af Emil Martesen

5 uger siden

|

17/04/2024
Foto: Roberto Bettini/EPA/Ritzau Scanpix
Foto: Roberto Bettini/EPA/Ritzau Scanpix
Nu viser den danske cykelstjerne den rørende tegning frem.

Dagens topnyheder

"Hej alle, det er tid til at forlade hospitalet for mig. Jeg vil gerne takke personalet for at tage godt af mig. Og jeg vil takke alle for støtten. Jeg har modtaget mange beskeder, gaver og tegninger. Det varmer! Nu er det tid til at komme mig helt".

Sådan lød meldingen tirsdag fra den ydmyge Glyngøre-dreng i et opslag fra Team Visma Lease a Bike på X.

Det var Jonas Vingegaards første ord til offentligheden efter det voldsomme styrt, der i øjeblikket sår tvivl om, hvorvidt han bliver at finde i cykelsadlen, når der tages hul på dette års udgave af Tour de France.

For selvom det har været sparsomt med detaljer fra Jonas Vingegaard-lejren i kølvandet på det voldsomme styrt i Baskerlandet Rundt, så kunne den danske cykelstjerne i går blive udskrevet fra hospitalet, hvor han har været indlagt på hospitalet, siden han på 4. etape i det prestigefyldte løb var involveret i et meget alvorligt styrt.

Situationen er fortsat alvorlig, der kort efter gennemgik en succesfuld operation efter han pådrog sig et brækket kraveben, flere brækkede ribben og en punkteret lunge, men i går fik Jonas Vingegaard grønt lys til at forlade hospitalet i Vitoria-Gasteiz i Spanien.

Sender rørende tak

Den danske cykelstjerne lagde i opslaget heller ikke skjul på, at han var yderst taknemmelig for alt den støtte han havde modtaget. Lader du øjnene hvile ned over hans Instagram-profil, så har han også delt et billede af nogle af de tegninger, som han har modtaget, mens han tilbragte 12 dage i hospitalssengen.

Og der er god grund til at trække lidt ekstra på smilebåndet.

Med teksten 'tak for alle jeres støtte og beskeder' viser han i en Instagram-story en lang række rørende tegninger frem. Tegningerne, som du kan se ved at trykke her.

Der er i øjeblikket ikke meldt noget ud om resten af den danske cykelstjernes sæson, men vi her på redaktionen ønsker Jonas Vingegaard god bedring, og glæder os til at se danske cykelstjerne tilbage i fuld vigør.