Efter mange gode år: Nu føler Rasmus Seebach presset

Jesper Bengtson

69 uger siden

|

24/03/2023
Indland
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
I kølvandet på mange gode år og mange gode oplevelser føler den danske musiker nu presset.

Dagens topnyheder

Askepot er et eventyr, som mange forbinder med kærlighed, eventyr og forelskelse. Det er noget, den 42-årige musiker Rasmus Seebach i flere år har skrevet sange om.

Nu har han fået en opgave, hvor man roligt kan sige, at han er på hjemmebane. Rasmus Seebach skal nemlig skrive sangene, der skal medvirke i musicalversionen af det kendte eventyr Askepot, som er skrevet af Brødrene Grimm.

Til ‘Askepot - the musical’-pressemødet var SE og HØR til stede, og her fik de muligheden for at spørge lidt ind til Rasmus Seebachs personlige liv - og om hans egen askepot.

Rasmus Seebach forklarer, at kærligheden til kæresten lever i bedste velgående, også selvom at de har været sammen i hele ti år: 

“Så vokser man jo sammen. Vi har to børn sammen, så på en eller anden måde bliver man forelsket i det, man skaber sammen. Jeg er en heldig mand, lyder den åbenlyse kærlighedserklæring.”, fortæller han.

Efterfølgende bliver Rasmus Seebach spurgt ind til, om hans historie skal ende med et bryllup, akkurat ligesom historien ender i Askepot:

“Det er lidt en presbold, du smider på der. Og den får jeg også derhjemme nogle gange. Men helt ærligt, vi har det så fedt, vi nyder hinanden og livet, og så tager vi tingene, når de kommer, lyder det ærligt fra den nyslåede musicalkomponist.” udtaler han.

Parret har to børn sammen.