Efter omfattende tyveri i Netto-butik i Allerød: Nu overvejer Dansk Supermarked at tage den yderste konsekvens

I denne uge er det kommet frem, at en Netto i Torvestrædet i Allerød er så hårdt plaget af tyverier, begået af asylansøgere fra det nærmeste asylcenter, at man har beksåret åbningstiderne.

Det havde desværre ikke den store indvirkning på problemerne, og derfor følte Dansk Supermarked sig nødsaget til at ansætte private vagter, for at komme rapserierne  til livs.

Men heller ikke det har haft den fornødne effekt, og nu overvejes en mulig lukning af butikken. Det fortæller pressechef hos Dansk Supermarked, Mads Hvidtved Grand til BT.

- Det eneste, vi ønsker, er, at vi kan drive den her butik på helt normale vilkår,« fortæller Dansk Supermarkeds pressechef, Mads Hvidtved Grand. Da det er ikke muligt lige nu, overvejer Dansk Supermarked hele tiden, om butikken skal overleve, forklarer han til avisen.

Læs også: Mødte hinanden på Dating.dk: Holdt 71-årig kvinde fanget i sin lejlighed i en måned

Derfor vurderes det nu, om det overhovedet kan betale sig at drive forretningen i Allerød, og om det  er forsvarligt.

- Det bør jo ikke være sådan i Danmark, at der er behov for at have vagt på i en dagligvarebutik, der sælger mælk, leverpostej og toiletpapir. Vi er jo ikke en pengetransport. Det virker jo helt absurd, og det selvfølgelig ikke acceptabelt, siger Mads Hvidtved Grand.

Ifølge ham er de forkortede åbningstider – eller en delvis lukning, som han kalder det - en af de absolut sidste muligheder, som koncernen tager i brug.

Sidste sommer måtte en Netto-butik i Bispehaven i Århus dreje nøglen om.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip