Efter sørgelig nyhed: Mette Frederiksen reagerer

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Landets statsminister har reageret på den sørgelige nyhed, om at den legendariske danske komponist, Bent Fabricius-Bjerre er afgået ved døden i en alder af 95 år.

Den legendariske danske komponist, Bent Fabricius-Bjerre er afgået ved døden i en alder af 95 år. 

Den triste nyhed har også ramt landets statsminister, som på sin Facebookprofil sender en sidste hilsen til den folkekære komponist.

“Tak for melodierne kære Bent. For mig er du lyden af Danmark. Du gav os melodierne til Matador, Olsen-banden og så meget mere. Vi har mistet Bent Fabricius-Bjerre. Et særligt menneske med en imponerende musikalsk karriere. Af hjertet tak. Varme tanker fra mig til dine kære. Må du hvile i fred.”

Dødsfaldet sker efter en kort tid med sygdom. Det er Bent Fabricius-Bjerres familie, der har meddelt om dødsfaldet i en mail ifølge B.T.

Det meddeles, at bisættelsen af Bent Fabricius-Bjerre vil foregå privat.

Fakta om Bent Fabricius-Bjerre

Bent Fabricius-Bjerre blev født den 7. december 1924 på Frederiksberg. Han var komponist og pianist, hvor han har skrevet filmmusik til utallige film og tv-serier.

Han blev i 1996 slået til ridder Dannebrog, også har han været gift tre gange. Først i 1948 med Harriet Frederikke Dessau, dernæst med Anne Mechlenburg i 1977, og senest Camilla Padilla Arndt, som han efterlader sig.

 

Dagens Gossip