Erik Brandt erkender: Det er slut

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix.

Nu er det slut for 77-årige Erik Brandt.

Nu flytter modeskaberen Erik Brandt  fra det indre København til Hellerup. Det skriver Se & Hør. 

Læs også

Baby-nyhed får Hilda Heick til at juble: “Det er helt vidunderligt”

Lejligheden på 350 kvm på Esplanaden er simpelthen blevet for stor og svær at holde for Erik Brandt. Derfor flytter han i en mindre lejlighed i Hellerup. Her er der kun to værelser, og det passer Erik Brandt rigtig godt.

“Det minder om en plejebolig. Jeg flytter en af dagene, og det er jeg glad for. Lejligheden på Esplanaden er for stor,” erkender Erik Brandt. Han har boet i lejligheden i 10 år, men nu er det tid til at rykke videre. 

Lejligheden i Hellerup er en del af Gentofte kommunes største plejecenter, der består af 102 plejeboliger og 32 aflastningspladser, skriver ugebladet. 

Nu flytter modeskaberen Erik Brandt  fra det indre København til Hellerup. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix.

Erik Brandt mistede sin kone gennem 45 år – designeren Margit Brandt - i 2011, der døde af lungesygdommen KOL. Med hende opbyggede han Margit Brandt Design. 

“Mit liv med Margit glemmer jeg aldrig. Vi havde et fantastisk ægteskab, der var frit, kærligt, arbejdsomt og morsomt. Men det må aldrig ende som et ­mausoleum, så minderne beholder jeg i hjertet,” udtalte Erik Brandt til B.T i 2016.

Ikke den eneste

Nyheden om Erik Brandts flytning kommer få dage efter, at det er kommet frem, at Lise Nørgaard også har valgt at flytte. 

Hun siger farvel til sin 82 kvadratmeter store lejlighed i Skodsborg, og er i stedet rykket ind på et plejehjem i Humlebæk. Værelset på plejehjemmet har Lise Nørgaard valgt at døbe 'Alcatraz' efter det nedlagte fængsel på øen med samme navn i San Francisco. Trods dette navn er livet på plejehjemmet ikke det værste for Matadorskaberen, fortæller hun. 

Hvordan livet på plejehjemmet er for Lise Nørgaard, kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

Lise Nørgaard om ny hverdag: Sådan er det på plejehjemmet

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip