Et tilbud man ikke kan sige nej til: Populær isbutik uddeler gratis is på lørdag

Skrevet af Kamille Isaksen

22/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Isbutik skyder sæsonen i gang med gratis is nu på lørdag.

Mest læste i dag

Det er ved at være et godt stykke tid siden, at de fleste af os har besøgt et ishus grundet den kolde vinterperiode. Men nu nærmer foråret sig, og dens ankomst markeres med stil hos Okkels Risskov.

Det skriver Migogaarhus.

I weekenden inviterer ishuset nemlig til isfest lørdag den 24. februar. I anledning af sæsonstarten bydes der på en gratis kugle is til alle besøgende, og hvis lysten til mere is opstår, kan yderligere kugler tilføjes for en slik – kun 10 kroner stykket!

Gæster kan forvente sig en smagsoplevelse af høj kvalitet, idet Okkels dedikerer sig til at fremstille hjemmelavet is baseret på nøje udvalgte opskrifter. Hjertet i deres isproduktion ligger i Italien, hvor grundbasen til isen bliver til i den lille by Livigno i Norditalien. Okkels’ forpligtelse til kvalitet ses i deres valg af råvarer, der primært importeres fra Italien – et land berømt for sin iskunst.

Okkels er blandt andet kendt for deres unikke lakrids-is, som er kreeret udelukkende med ægte lakridsrod og som lover en oplevelse ud over det sædvanlige for lakridselskere.

Isen hos Okkels fremstilles i egne butikker i Viborg, Risskov og Silkeborg ved hjælp af en specialiseret ismaskine, der sikrer en cremet konsistens.

Det lyder som et tilbud, man ikke kan sige nej til - så tag din ven i hånden og gå foråret i møde med en kugle is eller to.