Familietragedie i Ringsted: 15-årig dreng anholdt for drab på sin mor

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

I går meddelte politiet, at de havde fundet en 38-årig kvinde knivmyrdet i sin egen lejlighed, og at de havde pågrebet en person. Nu viser det sig, at den anholdte er kvindens egen 15-årige søn.

I går aftes mandag den 29. juli blev Midt- og Vestsjællands Politi tilkaldt til en lejlighed i Ringsted, hvor en kvinde havde været udsat for et brutalt knivoverfald. Redningsfolk forsøgte ifølge Ekstra Bladet at genoplive kvinden, men hun blev kort efter erklæret død.

Allerede i går meddelte politiet, at de havde pågrebet en mand i kvindens lejlighed, som blev ført med til stationen. Nu viser det sig så, at manden der blev pågrebet, var kvindens egen teenagesøn på 15 år, som boede i lejligheden. Det har talsmand Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi bekræftet overfor Ekstra Bladet.

Læs også

Kvinde affyrede sin pistol på McDonalds - Hun havde fået kolde pommes frites

Den 38-årige kvinde og hendes søn boede i lejlighedskomplekset Trekanten II på Schaldemosevej i Ringsted. Politiet var mødt talstærkt op i løbet af aftenen i går, hvor de også havde afspærret området i flere timer, mens teknikerne kunne arbejde på området.

Knivmordet blev i første omgang beskrevet som et ‘mistænkeligt dødsfald’, men nu er det altså kommet frem, at det var kvindens egen søn, der stod bag drabet.

Skal i grundlovsforhør i dag

Midt- og Vestsjællands Politi har ikke haft mange kommentarer til pressen i forbindelse med det brutale knivmord på den 38-årige kvinde, og det skyldes, at at der en sag i nære familierelationer, så de ønsker at holde kortene tæt til kroppen.

“Der er tale om en tragisk og ulykkelig sag i nære familierelationer – og vi har af samme årsag ikke yderligere kommentarer til sagen,” fortæller vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard ifølge Tv2.

Ekstra Bladet har talt med en anonym beboer, der bor i en nærliggende opgang til den afdøde kvinde og den 15-årige anholdte dreng, og han fortalte, at der ikke havde været noget usædvanligt i hverken dagene eller timerne før drabet.

Hvorfor den 15-årige valgte at myrde sin mor, melder sagen altså intet om, men måske der kommer en afklaring senere på dagen, når den 15-årige dreng bliver fremstillet i grundlovsforhør klokken 13:15 i retten i Roskilde.

Læs også

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip