Familietragedie i Ringsted: 15-årig dreng anholdt for drab på sin mor

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

I går meddelte politiet, at de havde fundet en 38-årig kvinde knivmyrdet i sin egen lejlighed, og at de havde pågrebet en person. Nu viser det sig, at den anholdte er kvindens egen 15-årige søn.

I går aftes mandag den 29. juli blev Midt- og Vestsjællands Politi tilkaldt til en lejlighed i Ringsted, hvor en kvinde havde været udsat for et brutalt knivoverfald. Redningsfolk forsøgte ifølge Ekstra Bladet at genoplive kvinden, men hun blev kort efter erklæret død.

Allerede i går meddelte politiet, at de havde pågrebet en mand i kvindens lejlighed, som blev ført med til stationen. Nu viser det sig så, at manden der blev pågrebet, var kvindens egen teenagesøn på 15 år, som boede i lejligheden. Det har talsmand Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi bekræftet overfor Ekstra Bladet.

Læs også

Kvinde affyrede sin pistol på McDonalds - Hun havde fået kolde pommes frites

Den 38-årige kvinde og hendes søn boede i lejlighedskomplekset Trekanten II på Schaldemosevej i Ringsted. Politiet var mødt talstærkt op i løbet af aftenen i går, hvor de også havde afspærret området i flere timer, mens teknikerne kunne arbejde på området.

Knivmordet blev i første omgang beskrevet som et ‘mistænkeligt dødsfald’, men nu er det altså kommet frem, at det var kvindens egen søn, der stod bag drabet.

Skal i grundlovsforhør i dag

Midt- og Vestsjællands Politi har ikke haft mange kommentarer til pressen i forbindelse med det brutale knivmord på den 38-årige kvinde, og det skyldes, at at der en sag i nære familierelationer, så de ønsker at holde kortene tæt til kroppen.

“Der er tale om en tragisk og ulykkelig sag i nære familierelationer – og vi har af samme årsag ikke yderligere kommentarer til sagen,” fortæller vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard ifølge Tv2.

Ekstra Bladet har talt med en anonym beboer, der bor i en nærliggende opgang til den afdøde kvinde og den 15-årige anholdte dreng, og han fortalte, at der ikke havde været noget usædvanligt i hverken dagene eller timerne før drabet.

Hvorfor den 15-årige valgte at myrde sin mor, melder sagen altså intet om, men måske der kommer en afklaring senere på dagen, når den 15-årige dreng bliver fremstillet i grundlovsforhør klokken 13:15 i retten i Roskilde.

Læs også

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip