Flere patruljer sendt af sted for at skyde potentielt farlig ko

Der var action for alle pengene i Aarhus by, da en ko pludselig stak af fra Aarhus Slagtehus. Koen blev beskrevet som aggressiv og potentielt farlig, og derfor blev flere patruljer sendt af sted for at gøre det af med koen.

“Hvad helvede laver du mand. Skyder mine køer?”. Ole Thestrups famøse replik fra Blinkende Lygter filmen kan man ikke undgå at høre for sig, når man læser sig gennem denne artikel.

En skudt ko er nemlig lige præcis det, som det handler om. Det er dog ikke Mads Mikkelsen, der havde fingeren på aftrækkeren med derimod en betjent fra politiet Aarhus, der skød en aggressiv ko.

Læs også

22-årig fuld kvinde stjal vens bil og forulykkede på motorvejen

Klokken 10:26 i går formiddags skrev politiet, at en ko var stukket af fra Aarhus Slagtehus kort før klokken 9, og det havde haft store konsekvenser for trafikken, hvor letbanen blandt andet var nødt til at stoppe kørslen.

 

Skudt med et tjenestevåben

Den vildfarende ko skulle man helst ikke komme alt for tæt på, for i beskrivelsen fra politiet lød det, at koen var aggressiv og potentielt farlig. Politiet sendte derfor flere patruljer af sted, så de kunne få stoppet koen, inden den lavede for meget ravage.

“De beskriver koen som meget aggressiv og potentielt til fare for mennesker. Vi sender derfor straks flere patruljer ned mod havneområdet for at fange koen. I mellemtiden får vi anmeldelser fra flere borgere, der ser en ko løbe rundt på havneområdet og på vej ud mod Marselisborg Havn,” fortæller Janni Lundager, der er kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi ifølge DR.

Politiet erfarede hurtigt, at de ikke skulle indfange koen, og derfor ville de i stedet aflive den med et tjenestevåben, når de kom tæt nok på den.

“På grund af beskrivelse af koen, at den er aggressiv og til fare for personer, vurderer man, at det er for farligt at forsøge at indfange den,” fortæller hun.

Klokken 09:42 var politiet dermed tæt nok på koen til, at de kunne aflive den, og her blev den så skudt af en betjent. Dermed kunne letbanen genoptage sin kørsel, mens borgerne i Aarhus ikke længere skulle frygte, at de ville blive angrebet af en sur ko.

Læs også

Vild regel trådt i kraft: Fravær i skolen = Fratagelse af børnepenge

 

 

Dagens Gossip