Gjorde kvinde gravid, men ønskede ikke at beholde barnet: Kommende far samlede tæskehold og gik til angreb

Foto: Shutterstock.com

En ung gravid kvinde blev udsat for et groft overfald af et tæskehold i Aarhus. Tæskeholdet var sammensat af en 26-årig mand, som angiveligt skulle have gjort kvinden gravid, men ikke var interesseret i at beholde barnet.

Otte unge mennesker i alderen 20 til 26 år skal for retten i Aarhus i morgen fredag d. 16. august, da de står bag et overfald på en ung gravid kvinde.

Vi skal tilbage til den 5. maj, hvor overfaldet fandt sted. Her blev en ung gravid kvinde angrebet af otte personer nær Skjoldhøjkollegiet i den vestlige del af Aarhus.

Læs også

Frygtelig død: Sådan mistede 15-årig Nora livet

Der var et formål med angrebet, og det var at få kvinden til at abortere sit otte uger gamle foster. Det skriver Lokalavisen Aarhus, der har taget et kig på anklageskriftet.

“Hun blev eksponeret med peberspray og deodorant i ansigtet og herefter trukket i håret, slæbt hen ad jorden, tildelt flere lussinger, knytnæveslag, spark og tramp på hele kroppen, herunder i hovedet og i maven, til dels liggende og mens hun blev fastholdt. Alt med henblik på at få hende til at abortere sit cirka otte uger gamle foster.”

Ønskede ikke at være far

Det var tre mænd og fem kvinder, der stod bag overfaldet på den gravide kvinde, og blandt de otte personer, var en 26-årig mand, der angiveligt havde gjort den unge kvinde gravid.

Ifølge anklagerne havde han dog ikke det fjerneste ønske om at blive far, og han samlede derfor syv venner i alderen 20 til 26, som skulle hjælpe ham med at få kvinden til at abortere.

Ifølge Lokalavisen Aarhus, så skulle manden allerede inden overfaldet have truet kvinden. Her havde han sagt noget i stil med, at hun skulle se at få fjernet barnet hurtigst muligt, og aldrig fortælle om det til nogen, ellers ville han ødelægge hendes liv.

Efter overfaldet på den unge pige, skulle manden igen havde fremsagt trusler til kvinden. Her skulle han have truet kvinden med, at de atter ville komme efter hende, hvis hun gik videre til politiet om overfaldet.

Ifølge anklageskriftet skulle en endnu ukendt gerningsmand også have deltaget i overfaldet, og denne person havde en aggressiv hund med ved overfaldet, som også skulle have været nøje planlagt.

Det nævnes ikke i artiklen eller anklageskriftet, men det tyder heldigvis ikke på, at det lykkedes tæskeholdet at få kvinden til at abortere.

Læs også

Kighoste epidemi under opsejling i Danmark: Sådan finder du ud af, om du eller dit barn er smittet

 

 

Dagens Gossip