Oversigt: Lokalavisen

Kiosk-ansats store fejl sikrede dansk kvinde 5 millioner kroner

En dansk kvinde i 50'erne fra Frederiksberg, endte med at blive meget forvirret, da hun vandt 5 millioner kroner.

IKEA med kæmpe nyhed: Nu rykker de tættere på alle danskere

Det bliver lettere end aldrig før at købe møbler hos Ikea. Det sker efter at Ikea har lanceret 37 lokale afhentningssteder, hvor danskerne nu kan hente deres møbler.

Tandlæge advarer: Denne morgenvane skal du stoppe med omgående

En anerkendt tandlæge advarer folk, der følger en sund morgenvane. Desværre er vanen ikke særlig sund for tænderne, og det kan koste et besøg hos tandlægen.

Tæskede vennens kæreste fordi hunden ikke havde tyndskid

En nu 24-årig kvinde var gennem en længere periode udsat for modbydelig mishandling af flere mænd. I dag har de tiltalte udtalt sig i retten.

Læge fik kvinde til at kaste op: Kvalte hende med sin penis

En læge fra Østjylland er tiltalt for et groft seksuelt overfald på en kvinde. B.T har fået fat i anklageskriftet mod lægen, og her står der blandt andet, at han fik kvinden til at kaste op, fordi han pressede sin penis ned i halsen på hende.

Skat med melding til danskerne: Nu er det sidste chance

Det er sidste chance for danskerne, hvis de vil have den rette løn udbetalt i januar. Den besked har Skat i dag sendt ud.

Disse syv fødevarer kan langsomt forgifte dig: Hold dem væk fra børn

Mad med Mindre Kemi har udsendt en lille advarsel/opfordring til danskerne, hvor de har inkluderet eksempler på fødevarer, der kan indeholde uønskede stoffer. Indtagelsen af de uønskede stoffer kan langsomt forgifte dig.

62-årig kvinde blinkede med forlygterne af bilist: Det skulle hun ikke have gjort

Det blev ikke en helt almindelig køretur, som en 62-årig kvinde begav sig ud på i weekenden. Hun mødte nemlig en særligt aggressiv bilist.

7 tegn på sygdom, der kan ses på din hud

Der kan være god grund til at tjekke din hud regelmæssigt, så du i tide kan spotte de 7 tegn på sygdom, der kan ses på din hud. Se, hvilke ændringer du skal være på vagt over for her.

Far og to børn fundet døde i Kolding: Nu har politiet uhyggeligt nyt i sagen

Mandag eftermiddag fandt Sydøstjyllands Politi en far og hans to børn døde på en adresse i Kolding. Siden har politiet efterforsket sagen, og det er deres opfattelse, at faderen slog børnene ihjel og begik selvmord.

Ad 728x90